Hoppa till innehåll
Sharp logotyp

Nordisk HR-koordinator med fokus på lön

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
jennifer_thorsell
Telefon
Ansök nu
"Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till teamet. Vi är ett positivt gäng som älskar att vara kreativa och komma med nya idéer och lösningar tillsammans. Vi är lyhörda, prestigelösa och framför allt så har vi otroligt kul tillsammans på jobbet! Varmt välkommen till oss.
- Nordiska HR-teamet

Om rollen
Som HR-koordinator på Sharp ansvarar du för nordisk löneadministration och personaladministration. Du har många kontaktytor såväl internt som externt, du är ansvarig för kontakten med våra lönebyråer i respektive land samt hjälper chefer inom alla delar av vår nordiska organisation att hantera administrativa personalärenden och lönefrågor. Du är även kontaktpersonen för våra anställda gällande löpande HR-frågor.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med vår Finansavdelning samt kontakter med statliga myndigheter. Du arbetar även med att löpande underhålla och ta ansvar som Superuser i interna/externa system inom HR och lön.

Rollen är ett vikariat på 12 månader med placering på vårt kontor i Bromma. Du blir en del av vårt glada och engagerade HR-team som tillsammans fortsätter att ta HR till nya nivåer. Som anställd på Sharp blir du en del av en organisation som strävar efter ständig utveckling vilket erbjuder dig möjligheter att växa, utmana dig själv och bredda dina kunskaper inom hela HR-området. För oss är hälsa och balans i vardagen viktigt vilket vi vill skapa goda möjligheter för genom olika initiativ. Vi är stolta över att kunna erbjuda en stark företagskultur som genomsyras avuppriktighet och kreativitet,där vi tar ansvar och värnar om varandra – vi är varandras arbetsmiljö. Varmt välkommen till Sharp-familjen!

Du är...
 • Noggrann ut i fingerspetsarna
 • En person som ser samband och flöden och förstår hur saker kan påverka varandra
 • Självgående och trivs med att planera och leda dig själv genom arbetsveckan
 • Bra på att samarbeta och skapa relationer i och utanför ditt team
 • En Doer som inte är rädd att ta tag i och hantera olika uppgifter och situationer
 • Bekväm med att hantera och vara en Superuser i olika system
Du har...
 • Erfarenhet av att arbeta med löneadministration
 • God kunskap inom excel
 • Kunskap om arbetsrätt
 • Kunskap om kollektivavtal
 • En eftergymnasial utbildning inom personal eller ekonomi
 • En naturlig förmåga att uttrycka dig målgruppsanpassat och med värme i såväl tal som skrift på svenska och engelska
 • Meriterande om du arbetat nordiskt eller kommit i kontakt med nordiska löneprocesser och arbetslagar

Sharp: innovation i 110 år
Sedan starten i Japan 1912 har Sharp drivits av en strävan efter perfektion. Från historiska Ever-Sharp-stiftpennan till banbrytande IT-, dokument- och betalnings-, visuella och energilösningar - vi har alltid legat i framkant. Vi skapar prisbelönta produkter och lösningar som förbättrar vardagen och bidrar till en hållbar framtid.

I Norden har vi 270 engagerade medarbetare som brinner för att göra skillnad. Vi är stolta över att vara marknadsledande inom många av våra segment. Hållbarhet genomsyrar vår verksamhet. Bland annat är vi ISO-certifierade i fyra ledningssystem. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Vi på Sharp tror att kreativitet är nyckeln till en bättre värld. Tveka inte att söka

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Sharp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sharp erbjuder lösningar för digitala arbetsplatser. Med vår gedigna erfarenhet, lokala förankring och breda kunskap levererar vi helhetslösningar för organisationer, oavsett bransch eller storlek. Det handlar om datorer, digitala möten och säker dokumenthantering till kompletta mötesrum, IT-drift, arbetsplatshantering och betallösningar. Vi säkerställer att företag alltid har rätt förutsättningar, utbildning och verktyg för att jobba smart och effektivt.

Sharp är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 och arbetar utifrån FN:s globala mål för att nå ett hållbart samhälle 2030. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.