Hoppa till innehåll
AWP RÖR AB logotyp

Stabilitet och utveckling: Awp Rör AB letar efter erfaren Rörmontör för långsiktig karriär!

Publiceringsdatum
23 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Alexander Pacocha
Email
Telefon
Awp Rör AB har varit en etablerad aktör i branschen i hela 42 år och nu letar vi efter en lika långsiktigt inriktad rörmontör att komplettera vårt erfarna team. Vi söker inte bara en certifierad rörmontör, utan en individ som strävar efter trygghet, stabilitet och möjlighet till långsiktig utveckling.

Krav:
  • Certifierad rörmontör med branschprov
  • Självgående och erfaren inom VVS-arbeten
  • God kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skrift
Vi erbjuder:
  • Trygg och långsiktig arbetsplats
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling
  • Möjlighet att vara en del av ett väl etablerat företag med starka värderingar och en sammanhållen arbetsgemenskap
Om du är en engagerad och erfaren rörmontör som delar våra värderingar och är redo för nya utmaningar, skicka in din ansökan med CV och personligt brev
AWP RÖR AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 maj 2024 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett väletablerat familjeföretag med över 40 års erfarenhet, 12 anställda och lojala kunder.

Vi på AWP RÖR AB sätter varje uppdragsgivare som högsta prioritet och anpassar varje uppdrag på bästa möjliga sätt för att uppnå ett lyckat slutresultat utan anmärkningar. Genom att följa branschens regler och rekommendationer fortsätter vi att vara i framkant när det gäller moderna arbetstekniker och lösningar, vilket tillsammans med vår långa erfarenhet ger oss de bästa förutsättningarna att leverera högkvalitativa resultat.

Vi är stolta över att ha andra generationens rörmokare i vår personalstyrka, vilket ger oss en unik kompetens och kunskap som vi använder för att leverera effektiva och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Oavsett om det rör sig om stora eller små projekt, kan du alltid lita på att vi på AWP RÖR AB kommer att leverera en högkvalitativ och pålitlig service från start till mål.

Det är vår breda kompetens och erfarenhet som gör att vi kan leverera högsta kvalitet på våra projekt. Vi har genom åren utvecklat och förfinat våra tekniker och arbetssätt för att kunna leverera de bästa resultaten. Vårt mål är att alltid arbeta nära våra kunder för att kunna förstå deras behov och önskemål. Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning, från planering och design till färdigställande av projektet.

Vårt arbete kännetecknas av noggrannhet och professionalism. Vi lägger stor vikt vid att alltid hålla våra tidsplaner och budgetar samt att ha en god kommunikation med våra kunder genom hela projektet. Vårt engagemang slutar inte när projektet är färdigställt, vi är alltid tillgängliga för våra kunder och strävar efter att upprätthålla långsiktiga relationer.

Vi är stolta över våra referenser och ser dem som bevis på vårt arbete. Vi har arbetat med ombyggnationer i olika storlekar och komplexitet, från mindre projekt till stora byggnader och komplexa anläggningar. Oavsett storlek på projektet, arbetar vi alltid med samma passion och engagemang för att uppnå våra kunders förväntningar.