Hoppa till innehåll
Awimex International AB logotyp

Säljare / Affärsutvecklare

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johnny Björk
Telefon
Är det dig vi söker?

Du är ett geni i sociala sammanhang och du har ett stort intresse för tunga fordon och 24V-applikationer. Du har en vilja att lyckas som säljare och har ett öga för affärsutveckling. Bor du inom distriktet Stockholm/Mälardalen? Gör din ansökan idag!

Om tjänsten

Vi söker en person som har god erfarenhet och kunskap inom fordonsel. Kanske vill du som tekniker ta nästa steg i karriären?

För att bli en bra säljare/affärsutvecklare hos oss ser vi att du är utåtriktad och har ett stort tekniskt intresse. Är du intresserad av fordon i största allmänhet och fordonsel i synnerhet? Då kommer du att trivas som fisken i vatten. Du blir en del av vårt härliga säljteam som ständigt strävar efter att utvecklas och ligga steget före. Vi är hungriga på framgång och innovation! I din vardag stöttar du våra kunder i deras val av komplexa lösningar kring strömförsörjning och belysning. Dessutom är du med och utvecklar vårt produktsortiment inom 24V-fordon.

Övrigt

Tjänsten är heltid och tillsvidare, med en provanställning på sex månader. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, resultatbaserat bonussystem och förmåner inom pension och sjukvård. Du får även tillgång till tjänstetelefon, dator och förmånsbil.

Bostadsort inom distriktet Stockholm/Mälardalen är önskvärt då du utgår från ditt hemmakontor. Det blir en del resdagar/år där övernattning inkluderas.

Flytande svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper inom övriga skandinaviska språk ses som en merit. Körkort klass B samt kunskaper i Microsoft Office är ett krav.

Låter det intressant? Skicka ditt CV samt några rader om dig till Johnny Björk, johnny.bjork@awimex.se, eller ring 070-861 60 25 vid frågor.

Sista ansökningsdatum 13 september.

Ta gärna en titt på våra sociala kanaler!
Awimex International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Awimex – det självklara valet

Awimex har i över 30 år levererat innovativa lösningar inom strömförsörjning och belysning. Vi ägs av den finska koncernen Relais Group. Vi är en ledande leverantör av bilelektriska tillbehör till bland annat transportbilar och entreprenadmaskiner. Hos oss får du chansen att arbeta med korta beslutsvägar och en flexibel arbetsmiljö. Vårt starka team på idag 27 anställda arbetar nära tillsammans för att uppnå framgångsrika resultat.