Hoppa till innehåll
HBA Fordonsteknik AB logotyp

Teknisk Distriktsäljare

Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi expanderar och söker nu en

Teknisk Distriktsäljare

HBA Fordonsteknik är ett belysningsföretag med över 30-års branscherfarenhet samt är även en del av Axel Johnson International.

Vi behöver nu förstärka med en Distriktsäljare som bearbetar och utvecklar distriktet som omfattar Stockholm med omnejd och sedan upp till Hudiksvall. Lämpliga bostadsorter är bla Stockholm, Västerås, Uppsala, Gävle. Det kommer att innebära en del övernattningar i tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss får du mer än bara ett jobb - du får en möjlighet att växa i ett inspirerande marknadsledande företag. Du får arbeta med härliga kollegor, innovativa produkter och spännande kunder inom industrin och fordonssektorn.

Vi värdesätter långsiktighet och uppskattar dina idéer och initiativ, vilket skapar en arbetsplats där din kreativitet och nytänkande verkligen gör skillnad.

Vi kan erbjuda mycket generösa anställningsvillkor och sätter stort värde på varandras arbete och insatser, allt för att skapa en härlig stämning på jobbet där vi tillsammans strävar mot gemensamma mål.

Vi kommer att byta lokaler i slutet av året och bli stationerade mer centralt i Stockholm.

Din profil

Vi tror att du kommer från en liknande roll där du bearbetar och säljer till industrin och fordonssektorn med tillverkande bolag, fordonsbyggare samt eftermarknadskunder.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värderar även övriga egenskaper och förmågor som:

  • Du har både en stor teknisk förståelse och ett intresse vilket gör att du har förmågan att förstå nyttan med produkter, identifiera kunderna och skapa långsiktiga affärsrelationer
  • Du har ett eget starkt driv där du arbetar målinriktat med både kreativa idéer och lösningar för att komma framåt
  • Du är noggrann och ser till att arbeta med både struktur samt ordning och reda
  • Du gillar friheten att arbeta självständigt, kan ta egna beslut, sätta upp egna mål och leverera på dessa, men är samtidigt en lagspelare som inser värdet av att ta hjälp och input från andra i företaget
  • Du hanterar svenska mycket väl i både tal och skrift
  • Du har körkort

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar HBA Fordonsteknik med Adecco Group.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på tel: 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om HBA

HBA Fordonsteknik AB är en del av Axel Johnson International, en privatägd svensk industrigrupp med över 110 bolag i nära 30 länder och en omsättning på ca 1000 miljoner EUR. Gruppen fokuserar på tekniska komponenter och lösningar inom strategiskt utvalda nischmarknader.

https://www.hba.nu/

sökord: Teknisk distriktsäljare, teknisk säljare, Account Manager, Area Sales Manager, Techincal Sales

HBA Fordonsteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!