Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsansvarig med erfarenhet av projektredovisning

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du anta en ny spännande roll och har goda kunskaper inom K3? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex söker nu en Redovisningsansvarig till ett interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar i augusti och förväntas pågå i ca 12 månader. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen och rapporteringen för ett par dotterbolag.

Placering: Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för redovisning och rapportering
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Hantera leverantörsreskontra
  • Projektredovisning och successiv vinstavräkning
  • Säkerställa att aktuella lagar och regler inom redovisning efterföljs
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Aktivt arbeta med förbättring av nuvarande processer och rutiner
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet från redovisning. Du har goda kunskaper inom både K3, meriterande med erfarenhet av IFRS. För den här rollen ser vi gärna att du tidigare arbetat med effektivisering av processer och har ett genuint intresse för digitalisering. Du kommunicerar även flytande på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är ansvarstagande och proaktiv i ditt arbete. Du är handlingskraftig och tar egna initiativ som driver ditt arbete och bolagets utveckling framåt. Vi tror även att du är kommunikativ och kan presentera ekonomisk information på ett tydligt sätt. Till sist tror vi även att du trivs i en föränderlig miljö och har en flexibel inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KDRA2604. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg (kajsa.dahlberg@vindex.se eller 073-525 12 70) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren