Hoppa till innehåll
Ålandsbanken logotyp

Kredithandläggare Stockholm - Extraarbete

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Susanne Wicklund
Telefon
Extraarbete som Kredithandläggare i Stockholm

Är du vår nya Kredithandläggare?
Vi söker dig som vill ha ett intressant och utmanande extraarbete med inriktning på den svenska bolånemarknaden. Dina främsta uppgifter är att genomföra utbetalningar/lösen av lån, assistera vid tillträden och förhandskontroll av lånedokumentation. Tjänsten är med placering i Stockholm.

Din profil
Som person är du serviceinriktad och organiserad. Du är en lagspelare med skinn på näsan som har det där lilla extra kontrollögat och en noggrannhet även när det blir stressigt. Vi söker dig som gillar att ta eget ansvar och som har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Att bli en del av oss
Du kommer att ingå i gruppen Kreditsupport i Stockholm. Som en del i vårt Kreditsupport-team erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Att arbeta på Ålandsbanken
Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!
https://www.alandsbanken.se/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?
Läs mer om Ålandsbanken på LinkedIn eller vår hemsida. Närmare upplysningar kring tjänsten ger Kreditsupport Team-leader Ted Kållberg, ted.kållberg@alandsbanken.se.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan och CV senast 29 september 2024!
Ålandsbanken logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.