Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Associate till Middle Office and Trade hos Credit Agricole CIB

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll i Middle office teamet där du behöver ha en känsla för service både mot våra kunder och interna avdelningar som bla Front Office, Risk, Finance och huvudkontoret.

Du har en ambition att möta och överträffa kundernas förväntningar och leverera mervärdestjänster som skapar verkligt värde och stärker våra kundrelationer. Din insats kommer vara viktig och bidra till bankens fortsatta framgång och tillförlitlighet på marknaden.

Rollen innebär bland annat att:
  • Administration av garantier tillsammans med kunder, lokalt team och Back Office i Paris.
  • Administration av lån, supply chain, finance, forfeiting och diskontering av krediter tillsammans med Back Office i Mumbai.
  • Ansvara för och hantera datainsamling i system som administrering av ALM-relaterade uppgifter, centralbankens clearing-system, utföra lokala kontroller och assistera i alla administrativa uppgifter inom Business Support Group.
  • Möjlighet att delta i Letters of Credit-produktflöden vid intresse.
  • Utföra kontroller och avstämningar.
  • Hjälpa till med intern och extern rapportering.
Vem är du?

Du är utbildad ekonom från yrkeshögskola eller liknande. Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll inom trade finance alternativt en administrativ roll inom branschen. Du har goda kunskaper i Excel och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Rollen kräver att man tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö vilket betyder att man både måste kunna ta initiativ och arbeta proaktivt. Du är prestigelös, noggrann och resultatorienterad med god förmåga att samarbeta inom gruppen.

Vi ser gärna att du tycker om att lära dig nya saker och att du har en känsla för service då du kommer arbeta ut mot våra kunder. Har du dessutom tidigare erfarenhet från Trade finance och/eller lån är det meriterande.

Vi erbjuder

Du kommer vara en del i ett team på 6 personer placerad i fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer spela en viktig roll med möjligheter till utveckling.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Credit Agricole CIB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Crédit Agricole CIB

Crédit Agricole Corporate and Investment Bank är en internationell affärsbank som ingår i Crédit Agricole koncernen, den näst största finanskoncernen i Europa mätt efter tier 1-kapital (The Banker, June 2022). Crédit Agricole CIB finns representerad i 30 länder i Europa, Amerika, Asien och Mellanöstern och verkar för att hjälpa sina kunder möta sina finansieringsbehov runt om i världen.

I Norden har banken varit verksam sedan 1986 och erbjuder stora företag och institutioner sina produkter och tjänster inom områden som Capital Markets, Investment Banking, Trade & Export Finance och Corporate Banking. I Stockholm sitter banken i centralt belägna lokaler med ett 60-tal anställda.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!