Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsult/Interim Förvaltningsledare -arkitektfokus

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta ägandeskap för enterprisearkitektur som Förvaltningsledare hos vår kund - med framtida arkitektur och integrationer i fokus

Uppdraget är under en längre period minst 2-3 dagar i veckan och förväntas börja så fort som möjligt. Du kommer ha möjlighet att jobba hybrid, där du både kan vara på plats och jobba remote.

Vi erbjuder dig
  • En del av ett team som värdesätter ansvar, engagemang och samarbete
  • Stora möjligheter att påverka och forma såväl området som rollen utifrån dina kunskaper och intressen
  • Ett företag som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och fritid
Det här gör du hos oss
  • Ansvara för strategisk och operativ förvaltning av IT-system, med fokus på integrationer
  • Initiera och driva förbättringsarbete av verksamhetskritiska affärssystem
  • Leda, utveckla och implementera IT-arkitektur på enterprisenivå.
  • Säkerställa att verksamhetens behov möts genom hållbara och skalbara arkitekturlösningar.
Ditt team och arbetsplats

Teamet som du ingår i består av ca 10 personer i roller som förvaltningsledare, it-koordinator, projektledare och support. De ansvarar bland annat för förvaltning och utveckling av verksamhetens IT-stöd, den digitala arbetsplatsen och support.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm

Mer om dig

För att lyckas i rollen tror vi du har några års erfarenhet av en liknande roll som Förvaltningsledare och har arbetat med arkitekturfrågor. Du är van vid en kommunikativ och koordinerande roll och tycker om att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål.

Vidare är du lyhörd och strukturerad och kan på egna initiativ söka efter verksamhetsförbättringar där du är trygg i att driva och kravställa projekt internt som externt.

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se