Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

IAM- Konsult / Interim i Stockholm

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du IAM- konsult och söker interimsuppdrag i Stockholm? Läs då vidare!

Här får du, med din expertis och erfarenhet, möjligheten att gå in och stötta en av våra kunder som uppdragsledare inom IT-säkerhetsområdet och jobba på koncernnivå med fokus på identitet och åtkomst.

Uppdraget förväntas börja så fort som möjligt och pågå under hösten 2024 med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig

Här kommer du att kunna göra skillnad inom ett viktigt och prioriterat område inom IT-säkerhet. Vårt IAM-team arbetar med hela IAM-området från styrning och regelverk, genom uppdragsledning och teknisk implementation till förvaltning. Vi söker dig som vill jobba på koncernnivå i en dynamisk miljö och i en roll som erbjuder många spännande utmaningar!

Det här gör du hos oss

Som uppdragsledare kommer du självständigt, med stöttning av teamet, att driva uppdrag inom IAM-området. Storleken på uppdragen kommer att variera. I ditt uppdrag ingår bland annat att:
  • Skapa och driva epics och features inom området
  • vara sammanhållande vid anslutning av nya system till vår IDM-lösning
  • vara rådgivande vid uppsättning av behörighetsstruktur samt val av integrationslösningar
  • driva förändringsarbete med påverkan på både IT och verksamhet
  • driva uppdrag inom standardisering och automatisering
Ditt team och arbetsplats

Du kommer vara placerad i moderna lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att jobba hybrid, dvs. både på plats från kontoret och hemifrån.

Mer om dig

Vi letar efter dig som har erfarenhet och är intresserad av teknik. Du har gedigen erfarenhet av identiteter, åtkomst och behörigheter där ibland systemlösningar för IAM och PAM samt AD och EntraID. Du har erfarenhet av att självständigt planera och driva uppdrag inom IT och verksamhet. Eftersom vårt koncernspråk är svenska är det viktigt att du har god kunskap i svenska i både tal och skrift.

Du behöver ha förmågan att ta ett helhetsperspektiv, skapa goda relationer och förstå vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhet. Att du är prestigelös ser vi är en förutsättning för att lyckas i denna roll då är våra kunder och det är deras behov som är styrande. Du har vidare erfarenhet av en större organisation inom bank, försäkring eller annan reglerad. Erfarenhet av agilt arbete är meriterande.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer va tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se