Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsult / Interim, Förvaltningsledare IT Stockholm

Sista ansökningsdag
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult / interim och söker nytt uppdrag som Förvaltningsledare IT? Är du tillgänglig för uppdrag i Stockholm? Läs på!

Har du erfarenhet av ekonomisystem samt goda kunskaper och förståelse för IT? Sök då uppdraget som Förvaltningsledare IT med fokus på Ekonomisystem (ERP) hos vår kund i Stockholm.

Uppdraget är under en längre period och förväntas börja så fort som möjligt. Du kommer ha möjlighet att jobba hybrid, där du både kan vara på plats och jobba remote.

Vi erbjuder dig
  • En utvecklande och varierad roll med stora möjligheter att utvecklas.
  • Bli en del av ett tajt IT team som gillar samarbete.
  • En roll där du får påverka och driva mycket nytt samt förvalta och utveckla IT-miljön för ett affärskritiskt system.
  • En arbetsplats med en vision om ett mer hållbart samhälle och ett stort miljötänk.
Det här gör du hos oss
  • Utarbeta årliga förvaltningsplaner samt budget.
  • Ansvara för att verkställa förvaltningsplanens IT relaterade mål på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.
  • Styra och planera den dagliga förvaltningens aktiviteter och kontinuerligt följa upp status, avvikelser och kostnader.
  • På sikt verka för att fler system tas in i förvaltning.
  • Projektleda mindre löpande projekt/aktiviteter.
  • Löpande dialog med verksamheten för att följa upp behov och önskemål samt med leverantörerna av systemen.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer tillhöra IT-teamet där ni utgör länken mellan verksamheten och våra IT-leverantörer. IT-drift, servicedesk och utveckling är outsourcad. Vi arbetar med moderna verktyg och molnlösningar med stort fokus på att stödja verksamheten.

Du sitter centralt i Stockholm. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att jobba hemifrån och träffas på kontoret.

Mer om dig

Vi ser att du har erfarenhet som förvaltningsledare och jobbat med krav, systemförvaltning, systemägare eller motsvarande. Vi ser att du har goda kunskaper inom ekonomisystem, förståelse för processerna inom ekonomi och samspelet mellan IT och verksamheten.

Som person är du nyfiken, har en positiv approach, gillar att ta dig an nya utmaningar och få saker genomförda. Du är noggrann, strukturerad, arbetar proaktivt och har hög ansvars- och servicekänsla. Du har förmågan att ta ett helhetsperspektiv, gillar att samarbeta och ha mycket kontakt med kollegor samt våra samarbetspartners. Då vi är ett mindre team som hjälper varandra är det också viktigt att du är prestigelös, lyhörd och van att ta egna initiativ.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer va tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se