Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vi söker Lending Officers till Swedbank!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som trivs med att arbeta effektivt och kvalitetssäkert, där hög kundnöjdhet är ett stort fokus? Vill du vara med och bidra till att Swedbanks kunder får den bästa upplevelsen när de genomför en av livets största affärer? Då har du kommit rätt! Just nu söker Lending Operations i Stockholm ett antal nya Lending Officers. Välkommen in med din ansökan!
Ansök härOm tjänsten

Academic Work söker för Swedbanks räkning Lending Officers för ett uppdrag som inledningsvis sträcker sig sex månader. Du kommer erbjudas en gedigen onboarding med närvarande teamchefer vars mål är att du ska bli självgående i rollen. Du kommer bli en del av ett stort team som arbetar i öppet landskap. Arbetet utförs på plats på kontoret i Sundbyberg på Landsvägen 40.

 • För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ två styck i samband med att du söker tjänsten här!

Du erbjuds

 • Möjlighet att komma in på en av Sveriges storbanker.
 • Ett meriterande arbete som ger dig inblick i finans-branschen.
 • Två engagerade konsultchefer som kommer vara med och stötta dig under uppdraget.


Arbetsuppgifter
 • Hantera handläggningen och administrationen vid bostadsaffärer och bolåneärenden för privatpersoner.
 • Ha en central roll i kommunikationen gentemot mäklare och rådgivare.
 • Arbeta med genomarbetade processer och arbetsinstruktioner samt bidra till ständiga förbättringar då det är en stor del av deras vardag.


Kvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi.
 • Har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke.
 • Har flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift då rollen kräver detta.
 • Har goda kunskaper i engelska.

För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ två styck i samband med att du söker tjänsten här!

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

I denna rekryteringsprocess väger de personliga egenskaperna väldigt tungt där vi ser att du har en hög personlig mognad. Vi söker därför dig som är nyfiken och orädd för att prova dig fram. Utöver detta är du noggrann och trivs i en dynamisk miljö där du agerar spindel i nätet. Rollen kräver dessutom att du är serviceinriktad och erbjuder kunderna högklassig service där du representerar Swedbanks varumärke.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se