Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Rådgivare inom Liv & Pension till Max Matthiessen

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Arbetar du med finansiell rådgivning idag men vill ta nästa steg i karriären och utvecklas hos en av branschens ledande aktörer? Är du en engagerad, affärsdriven medarbetare som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer?

Ett av teamen på Max Matthiessens Stockholmskontor behöver nu stärka upp med ytterligare en kompetent rådgivare. Vill vara med på Max Matthiessens fortsatta tillväxtresa? Missa inte chansen! Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter, oavsett om du är i början av din karriär eller har lång erfarenhet inom branschen.

En strategisk roll för dig med höga ambitioner
Du kommer tillhöra ett team som idag består av fyra rådgivare och sex adminstratörer. Närmsta chef har över 30 års erfarenhet inom branschen. Det här är ett välmående team med en stadig och mogen affär och långa, stabila kundrelationer. Senaste året har nya affärer adderats och därför finns ett behov av att utöka rådgivarstyrkan i teamet.

Som finansiell rådgivare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att genomföra rådgivningsmöten med privatkunder inom Max Matthiessens största affärsområde Liv & Pension. Du arbetar för att utveckla kunderbjudandet och få till nya affärer samtidigt som du säkerställer hög kundnöjdhet. Då du blir en del av ett team med befintligt kundunderlag har du huvudsakligen en förvaltande rådgivarroll, men viss nykundsbearbetning ingår efter hand.

För rätt person erbjuds mycket goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. På sikt är en teamledarroll med övertagande av kundstock och personalansvar målet att drivas mot.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid. Vi söker dig med placeringsort Stockholm.

Vem söker vi?
Du som söker har minst tre års erfarenhet från en roll som finansiell rådgivare inom branschen (bank eller försäkringsförmedling). Du har bred kunskap inom pension och privat sparande och är väl insatt i marknaden. Kunskap om ITP är meriterande. Vi söker dig med högt affärsfokus samt viljan och drivet att skapa nya affärer, på både befintliga som nya kunder.

Insuresec-licens, livdiplom eller motsvarande är meriterande.

Vi söker dig med högt engagemang och utvecklingsvilja. Du är resultatorienterad samt motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att utveckla långsiktiga, affärsmässiga kundrelationer. För att lyckas i rollen ser vi att du är effektiv, strukturerad och ansvarstagande - en person som genomför sina åtaganden och inte låter någonting falla mellan stolarna. Vidare ser vi att du har hög professionalism och en naturlig fallenhet för att skapa förtroende.

Varför välja Max Matthiessen
* Ledande inom rådgivning av pension och försäkring
* Ett starkt och väletablerat varumärke och ett brett utbud av tjänster och produkter som skapar ett kunderbjudande utöver det vanliga
* En attraktiv lönemodell och ett fördelaktigt förmånspaket
* Tillväxtplaner och innovativ anda som medför goda karriär- och utvecklingsmöjligheter
* En stark gemenskap och kollegor med spetskompetens inom alla områden som rör företagsförsäkringar, pension, kapitalförvaltning, skatt och juridik

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar Max Matthiessen med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Fedeli på marie.fedeli@adecco.se

Rekryteringsprocessen består av flera intervjusteg samt arbetspsykologiska tester. I processens slutskede genomförs en omfattande bakgrundskontroll utifrån formell branschstandard. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!