Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Supply Planner sökes för omgående start till Åhléns!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en strukturerad och analytisk person som snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter? Vill du arbeta i ett dynamiskt supply planning-team och bidra under en intensiv period? Nu söker vi en driven Junior Supply Planner som kan stötta vår kunds team i deras dagliga arbete. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas inom logistik och supply chain!



Om tjänsten

I den här rollen kommer du snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och bidra till att avlasta teamet under en hektisk period. Start är så snart som möjligt och till 1 januari, med möjlighet till förlängning vid rätt match. Arbetet utförs främst på plats, med möjlighet till enstaka distansdagar. Teamet består av 11 Supply Planners, en Supply Planning-utvecklare och teamledare. Du kommer att stötta olika affärsområden och hjälpa teamet att fokusera på pågående projekt.



Arbetsuppgifter

Som Supply Planner kommer du att hantera orderläggning och mindre inköp från leverantörer till lager. Du kommer också att ansvara för leveransbevakning, sammanställa data och utföra olika administrativa uppgifter, där arbete i Excel är en central del. Genom att avlasta teamet kommer du att bidra till att skapa utrymme för deras fokus på projekt och mer avancerade uppgifter.

  • Orderläggning
  • Mindre inköp från leverantörer till lager
  • Administrativa uppgifter, inklusive arbete i Excel
  • Leveransbevakning och sammanställning av data


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av varuförsörjning, supply chain eller logistik i en tjänstemannaroll
  • Har god systemvana, gärna från varuförsörjningssystem

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av systemet Relex
  • Erfarenhet av påfyllnad inom retail
  • Utbildning inom logistik eller supply chain

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad och analytisk
  • Samarbetsinriktad med god förmåga att ta eget ansvar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se