Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes som kontors- och ekonomiassistent till RenFuel!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en flexibel tjänst som kontors- och ekonomiassistent en heldag i veckan som kan disponeras enligt överenskommelse? Vi söker nu en student till rollen som kontors- och ekonomiassistent på deltid med start omgående.



Om tjänsten

Ren Fuel är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med engagerade forskare, medarbetare och ägare som, med en gedigen kunskap om skogsindustrin och grön kemi, drivs av idén att ersätta ändliga fossila bränslen med hållbar biobensin och biodiesel.

Vi söker nu en student till rollen som kontors- och ekonomiassistent på ca en heldag i veckan. Arbetstimmarna går även att fördela på två halvdagar om det passar bättre. Som kontors- och ekonomiassistent kommer du utöver att ansvara för att kontoret ser snyggt och fint ut assistera medarbetarna administrativt samt sköta den löpande bokföringen. Du kommer att bland annat arbeta med leverantörsreskontra, sköta delar av den löpande bokföringen, inköp av t ex kontorsmaterial, mineralvatten, prenumerationer samt fylla på kaffemaskinen och kopieringspapper, ta emot leveranser.

Vi tror att du är en person som ser vad som behöver göras och försöker hitta den bästa lösningen när du stöter på problem. Du är en praktisk och prestigelös person som drivs av att ge riktigt god service till dina kollegor. Vidare är du strukturerad och sprider en positiv energi.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag och vi ser gärna att du kan starta i rollen i augusti. Ren Fuel har kontor på Gärdet (Hangövägen 29 i Stockholm) och till en början kommer rollen att utgå från kontoret.

Du erbjuds

  • Ett roligt och ansvarsfullt deltidsjobb med god chans till förlängning
  • En engagerad konsultchef som kommer att stötta och coacha dig i din fortsatta karriär


Kvalifikationer
  • Studerar inom ekonomi på universitet eller högskola och har minst 2 år kvar av dina studier
  • Tidigare arbetat inom service och har haft administrativa arbetsuppgifter i tidigare roller

Det är meriterande om du har

  • Kunskaper i Fortnox
  • Tidigare arbetat med leverantörsreskontra eller motsvarande ekonomiuppgifter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se