Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales Trainee till Academic Work Stockholm

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett driv och en vilja att utvecklas kommer Academic Work att ge dig kunskaper och förutsättningar att lyckas. Ta reda på om det är rätt roll för dig att kickstarta din karriär på!



Om tjänsten

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som LIA kommer vi att ge dig förståelse och inblick i hela vår arbetsprocess. Du kommer att få ta ansvar och prova på flertalet arbetsuppgifter i olika projekt. Under din praktik kommer du att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i deras dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och gemenskap. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter. Vår ambition är att du efter examen ska bli Account Manager hos oss!

Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Nykundsbearbetning genom prospektering av obearbetade företag
  • Mötesbokning
  • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder
  • Omvärldsbevakning av kunder
  • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers
  • Sambesök tillsammans med våra Account Managers.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar.



Kvalifikationer
  • Är studerande och ska göra din LIA 1 eller LIA 2.
  • Har erfarenhet av att arbeta med service eller försäljning.
  • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
  • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Vår rekryteringsprocess

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan sajt. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se