Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Carmatic

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

På Carmatic kommer du växa både personligt och professionellt tillsammans med skickliga kollegor med ett starkt driv. Vi söker nu dig som är redo att ta nästa steg i din försäljningskarriär och vill arbeta i en växande företagsgrupp med höga ambitioner där du spelar en central roll i företagets fortsatta tillväxt och expansion. Är det här du hör hemma? Ansök nu.



Om tjänsten

Carmatic verkar inom bilbranschen där du som Account Manager kommer att ha en central roll i att öka försäljningsvolymerna och stärka företagets position på marknaden. Du får möjlighet att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med frihet under ansvar. Din huvudsakliga uppgift blir att driva försäljningen genom hela processen, från prospektering till affärsavslut. Du kommer att arbeta nära kunder och bygga långsiktiga relationer samtidigt som du identifierar affärsmöjligheter och skapar skräddarsydda lösningar för kundernas behov.

Du erbjuds

  • Att komma in i en roll med frihet under ansvar, stora kontaktytor samt i en spännande bransch
  • Möjlighet att arbeta i en entreprenörsdriven miljö där det är högt i tak och där det finns stora möjligheter att ta eget ansvar
  • Möjlighet att vidareutvecklas och lära sig mer inom leasing och bilbranschen där du kommer att vara en viktig del av affärsutvecklingen samt vara med och forma bilmarknadens framtid.


Arbetsuppgifter
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering till affärsavslut
  • Bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer
  • Proaktivt identifiera och driva affärsmöjligheter
  • Aktivt delta i att driva företagets framtida expansion


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av B2B försäljning
  • Erfarenhet och förståelse för leasing eller bilbranschen är en fördel
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Nätverkande
  • Affärsinriktad
  • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se