Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Marknadsförare till Bonnier News!

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren marknadsförare som älskar att driva projekt från idé till genomförande? Till Bonnier News Business söker nu en engagerad marknadsförare för ett spännande vikariat där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges starkaste medievarumärken!



Om tjänsten

För Bonnier News Business söker vi nu dig som vill arbeta som marknadsförare. Bonnier News Business arrangerar varje år ett stort antal event riktade mot näringslivet och den offentliga sektorn. På avdelningen Möten & Koncept är de i dag ett 50-tal personer som arbetar med att skapa Sveriges bästa B2B-event för ledande medievarumärken som Dagens industri, Dagens Samhälle, Resumé, Dagens Media, Dagens Medicin, Aktuell Hållbarhet, Dagens Samhälle, Market och Dagligvarunytt.

I tjänsten som marknadsförare kommer du att tillhöra marknadsteamet som idag består av 13 personer. I teamet ingår marknadsförare, AD-formgivare och målgruppsspecialister. Med starka varumärken och en stark organisation bakom dig kommer du som marknadsförare arbeta för att få in deltagare till och synliggöra Bonnier News spännande event.

Tjänsten är ett vikariat fram till den 31 augusti 2025 och du kommer bli anställd som konsult via Academic Work. Bonnier News sitter i trevliga lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.



Arbetsuppgifter

Som marknadsförare är du en del av marknadsteamet och är ansvarig för ett eller flera varumärken/områden med flera event pågående samtidigt. Du arbetar från start till mål med varje event, från att sätta upp en hemsida för eventet till att få in deltagare. Du tar fram en övergripande kommunikationsplan för varje event i syfte att öka synlighet och konverteringsgrad. Du är även ansvarig för att ta fram content till våra olika kanaler från underlag du får från projektledaren. Vår främsta kanal är e-postutskick i marketing automation systemet Eloqua, men vi använder även andra marknadskanaler som sociala medier, banners och printannonser. Vi arbetar nära varandra i korsfunktionella team runt varje event - allt för att skapa Sveriges bästa B2B mötesplatser.

  • Skapa webbsidor för respektive event i vår eventplattform
  • Sätta marknadsplan för event
  • Skriva och skapa content utifrån olika underlag
  • Skapa e-postutskick med relevant innehåll
  • Koordinerande uppgift mot våra grafiska formgivare
  • Lägga upp kampanjer på sociala medier
  • Uppföljning och analys av våra kampanjer
  • Tänka strategiskt för den övergripande kommunikationen för ditt varumärke


Kvalifikationer
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av marknadsföring och koordinering.
  • Relevant utbildning inom marknadsföring eller motsvarande.
  • Vana av att skriva säljande text till olika kanaler.
  • Förståelse för datadriven marknadsföring.
  • God kunskap om digital kommunikation och vad som driver konvertering.
  • God systemvana, gärna med erfarenhet av eventplattformar.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av att arbeta med Eloqua
  • Om du tidigare arbetet med eventmarknadsföring.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För att trivas i rollen som marknadsförare hos oss tycker du om när det går fort och du gillar att jobba hands on i flera projekt samtidigt. Du är prestigelös, ansvarstagande, driven och tycker om att arbeta i team. Vi har kommit långt i utvecklingen av vårt marketing automation-arbete, vilket betyder att du i rollen som marknadsförare ska gilla att arbeta digitalt och ta dig an nya system. Du ska även vara duktig på att skriva och skapa content som du anpassar efter olika kanaler.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se