Hoppa till innehåll
Adda logotyp

Kommunikatör inriktning digitalisering och innovation

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Adda kraftsamlar inom området digitalisering och innovation för att än mer bidra till att säkra välfärdens kompetensförsörjning och välfärdsutveckling genom digitalisering. Adda har en koncerngemensam marknadsfunktion där all kompetens inom marknadskommunikation och event samlas.

Vi söker nu ytterligare en kommunikatör med ett områdesansvar för digitalisering och innovation. Är du en vass, kreativ och datadriven kommunikatör som gillar att jobba med marknadsföring och event? Då är den här tjänsten något för dig!


Om tjänsten
Vi söker dig som vill stärka välfärdens förmåga med Addas erbjudanden inom digitalisering och innovation genom datadriven marknadskommunikation och i nära samarbete med hela SKR-koncernen.

Som kommunikatör kommer du ha fokus på området digitalisering och innovation och bland annat jobba med:
  • Datadriven kommunikation och marknadsföring.
  • Analysera marknadstrender och ta fram marknadsstrategi.
  • Proaktivt producera, uppdatera och förvalta innehåll på webb och i sociala medier.
  • Arbeta med uppföljning, analys och sökoptimering (SEO).
  • Hantera grafisk produktion, film och bildhantering.
  • Planera och genomföra marknadsaktiviteter, events och kundaktiviteter.
  • Vara stöd för verksamheten i planering och paketering av behov. inom marknadskommunikation samt utgöra bollplank och rådgivare.
Som kommunikatör ser vi att du är nyfiken och vill lära, prestigelös och har ett driv och en vilja att komma framåt.

Du kommer tillhöra vårt kompetenta marknadsteam med sex kommunikatörskollegor samt jobba nära Addas nyetablerade Hubb för digitalisering och innovation. Du kommer att vara en nyckelperson som får stora möjligheter att forma marknadsarbetet. Vi är ett schysst och omtänksamt gäng som alla vill bidra till en smartare välfärd.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Högskoleexamen inom någon för tjänsten relevant område.
  • Flerårig yrkeserfarenhet av självständigt arbete som marknadskommunikatör, innehållsproducent och/eller marknadsförare.
  • Dokumenterad fortbildning i och/eller yrkeserfarenhet från flera av följande områden: digitala kommunikationsverktyg, SEO, CMS, Dynamics CRM, EpiServer/Optimizely, EsMaker Canva/Photoshop/Illustrator/Indesign eller liknande.
  • Affärsdriven och duktig på att bygga stabila relationer med såväl kunder och leverantörer som kollegor inom SKR-koncernen.
  • Mycket god språklig förmåga och erfarenhet av att skriva klarspråk.
Förmågor och färdigheter
Vi ser att du behöver flera av nedan förmågor och färdigheter för att bli framgångsrik i rollen:

Mål- och resultatorienterad - Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Självgående - Du tar ansvar för och strukturerar själv ditt arbetssätt och driver processer framåt.

Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Specialistkunskap - Du förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet särskilt bra och underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. Du är en kunskapsresurs för andra.

Kreativ - Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Mia Friari Söderholm, mia.friarisoderholm@adda.se, chef Affärsstöd.

Sista ansökningsdag är 2024-09-20. Vi kallar löpande till intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Arbetsprover kan bli en del av urvalsprocessen. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Om Adda
Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Adda har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet www.adda.se.
Adda logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adda ägs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) samt en majoritet av Sveriges kommuner - som också utgör våra kunder. Vårt uppdrag är att göra största möjliga nytta för våra kunder genom att erbjuda strategiskt stöd inom inköp och HR.

Med vår verksamhet vill vi förenkla vardagen för våra kunder, frigöra resurser och bidra till en hållbar utveckling inom den offentliga verksamheten.