Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Digital Marketing Specialist sökes

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Digital Marketing Specialist kommer du att arbeta med att utveckla och optimera vår digitala närvaro inom både B2B och B2C. Du blir en del av ett skandinaviskt marknadsteam bestående av 9 personer, där du får möjlighet att samarbeta med kollegor från hela regionen. I denna roll rapporterar du till Ecommerce Manager och arbetar i en dynamisk miljö med både onsite och hybrid arbetsmöjligheter, baserat i Stockholm.

I din roll som Digital Marketing Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Webbeditering i Magento tillsammans med Ecommerce Manager, inklusive hantering av texter, bilder, videor och grundläggande HTML-redigering.
  • Kampanjplanering i samarbete med extern mediebyrå, baserat på budget och mål, samt utformning av annonser för valda kanaler (text, bild, video).
  • Mätning av prestanda och analys av rapporter från externa annonseringskanaler.
  • Redigering av nyhetsbrev i samarbete med Content Manager och Ecommerce Manager.
  • Skapande och målinriktning av annonser för LinkedIn.
  • Grafisk produktion för både webb och tryck.

Tjänsten som Digital Marketing Specialist är ett konsultuppdrag med planerad start 1 december och kommer inledningsvig pågå till sista januari 2026. För rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom digital marknadsföring och/eller e-handel. Du har en gedigen bakgrund inom marknadsföringsstrategi och är van att arbeta med CMS-system, gärna Magento. Du har erfarenhet av att skapa engagerande kampanjer och har goda kunskaper i digital design samt grundläggande copywriting.

Vidare ser vi att du är analytisk och har ett öga för detaljer. Du trivs i en kreativ miljö där du får tänka innovativt och testa nya idéer. Du är strukturerad och har god samarbetsförmåga, vilket gör att du effektivt kan koordinera projekt med interna och externa parter.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av digital marknadsföring och e-handel.
  • Kreativitet och innovationsförmåga.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Företaget är en ledande aktör inom säkerhetslösningar och har en stark närvaro på den internationella marknaden. Med fokus på innovation och kundnöjdhet strävar vi efter att ständigt förbättra och utveckla våra digitala marknadsföringsinsatser. Vi söker nu en engagerad Digital Marketing Specialist som vill vara med och driva vår digitala transformation framåt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Digital Marketing Specialist, Marknadsföring, E-handel, CMS, Magento, Stockholm, Säkerhetslösningar, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.