Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

AML-analytiker under sommaren till storbank via EY

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du sommarjobb? För dig som intresserar dig för administration och analys samt vill utveckla din förståelse för AML och KYC finns nu möjligheten att söka tjänsten hos storbank och EY. Välkommen in med din ansökan då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning AML-analytiker till en storbank. Du kommer bli en viktig del av en grupp vars syfte är att garantera att arbeta för att motverka penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet. För att trivas i denna roll tror vi att du är en tävlingsmänniska som alltid strävar efter att "beat yesterday". Vidare tror vi att du är orädd, hungrig och tycker om att arbeta i team. Om detta låter som en beskrivning av dig tror vi att det är precis dig vi söker!

Viktigt: För denna tjänst kommer det krävas en kreditupplysning samt utdrag ur belastningsregistret. Du väljer "kontroll av egan uppgifter", vänligen beställ 2 st belastningsregister direkt i samband med att du söker tjänsten här!

Du erbjuds:

 • Detta ger dig en fantastisk möjlighet att få en god insikt i hur arbete med KYC och AML fungerar.
 • Tjänsten kommer att inledas med en period för introduktion och utbildning av kunniga kollegor som kommer finnas som stöd under hela projektet.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


Kvalifikationer
 • Kan starta med kort varsel
 • Möjlighet att arbeta heltid från och med nu till sista augusti
 • Har en avslutad eller pågående universitets examen inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket så väl tal som skrift, då utredningsunderlagen samt kontakten med kunderna sker på dessa språk ut mot kunder.

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare erfarenhet inom AML
 • Har tidigare erfarenhet inom bank

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Driven
 • Orädd
 • God samarbetsförmåga
  Om du tror att ovan kvalifikationer och personliga egenskaper stämmer in på dig kan du vara den vi söker. Uppdraget kommer börja med en gedigen introduktion där du erbjuds all utbildning och alla verktyg som arbetet kräver. Det enda du behöver ha med dig är en positiv inställning, en vilja att ständigt bli bättre samt en förmåga att arbeta som en team player.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se