Hoppa till innehåll
View Group logotyp

Compliance Officer till VIEW Group, Stockholm

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Vi söker en Compliance Officer till den svenska verksamheten med fokus på vårt största affärsområde ekonomi, lön och rådgivning.

Rollen som Compliance Officer innebär att du tillsammans med våra konsulter ser till att vi följer de lagar och regler som råder inom vårt område. Både de som redan gäller och nya eller förändrade lagar och regler som kan komma att påverka oss i framtiden.

Du kommer löpande följa upp och utveckla vårt arbetssätt och våra processer, uppdatera policys med mera. Du genomför stickprovskontroller på regelefterlevnaden i verksamheten. Regelefterlevnad och kvalitet är högt prioriterat i organisationen. Du kommer vara en viktig resurs till våra avdelningschefer runt om i landet och vara ett "bollplank" vid diverse frågeställningar kopplat till complianceområdet.

En del av dina arbetsuppgifter kommer också vara att utreda eventuella incidenter i förhållande till gällande regelverk och vara ansvarig för eventuella försäkringsärenden kopplat till sådana incidenter. Du kommer även att ta fram utbildningsplaner och utbilda våra medarbetare i de olika regelverken. Som Compliance Officer kommer du att vara ansvarig för att utbilda våra medarbetare i framför allt att motverka penningtvätt (AML) och att tillämpa dataskyddsförordningen (GDPR).

Du rapporterar till vår affärsområdeschef och du är en medlem i affärsområdets ledningsgrupp. Du ingår också i koncernens complianceteam och rapporterar vid behov avvikelser till vår svenska VD och styrelsen.

Vem är du

Du har en högskoleexamen alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har goda kunskaper inom redovisning. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll på en annan redovisningsbyrå. Det är meriterande att du har erfarenhet av att jobba i moderna system för kvalitetssäkring och kundkännedom.

Som person är du driven, ansvarsfull och social. Du trivs med att arbeta självständigt som en del av ett team. Vidare är du pedagogisk, kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är lösningsorienterad och van att hantera många uppgifter samtidigt.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant, viktig och omväxlande roll i en organisation under utveckling och i stark tillväxt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Law. Har du frågor, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt på telefon: 0766 33 14 40.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se
View Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!