Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker till Volvo Car Retail Kista

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en verkstad där det alltid är full rulle och mycket kundkontakt? Nu söker Volvo Car Retail i Kista kunniga kollegor till sitt team.

Vad erbjuder vi?
* Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka.
* En trygg och förmånlig anställning som omfattas både av kollektivavtal och generösa personalförmåner.
* Ett företag som tror på mångfald. Du får arbeta med människor från alla möjliga typer av bakgrunder och med olika perspektiv.
* En arbetsplats där du får vara med och bidra till att driva innovation, utveckla nya koncept och skapa en miljö där alla trivs och vill vara. Där idéer skapas och innovationskraften är påtaglig.

”Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt ser vi till att deras vardag fungerar. Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi har över 800 medarbetare och 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.

Runt dig finns ett starkt och ansvarstagande team med bred kompetens och erfarenhet. Volvo Car Retail arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö och tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling, utbildning och ett flexibelt arbetsklimat där individuella skillnader värderas och respekteras.”

Vem söker vi?
* Du har yrkeserfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker.
* Du har en fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet.
* Du kommunicerar obehindrat på svenska och har god engelska.
* B-Körkort är ett krav.
* Tidigare jobbat med Volvo och systemet Tacdis är meriterande.
* Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet.

Du är serviceinriktad, social, positiv och uthållig. Du gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann och bidrar till en god arbetsmiljö. Du är nyfiken och vill alltid prova nya saker och din personlighet bidrar till den unika lagkänsla som vi har inom Volvo Car Retail.

Vad innebär rollen?
* Sköter hela processen med kunden och bilen från bokning till utlämnande samt uppföljning.
* Arbetsuppgifterna innefattar service, reparationer och felsökning men även fakturering och inbokning av bilar med kunder.
* Struktur, ordning och reda på anläggningen.
* Personlig och professionell kundkontakt.
* Du blir en del av ett team på 24 personer.

I tjänsten som Servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar, alltid med kunden i fokus. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system. Eftersom du bokar in alla dina kunder själv har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse. Anställningen är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och Volvo Car Retail tillämpar 6 månaders provanställning. Rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Volvo Car Retail. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren