Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Installationstekniker/Servicetekniker

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett team som arbetar med ett av Stockholms största infrastrukturprojekt? Då har vi rollen för dig där du blir en viktig spelare för att verkställa projektet. Just nu söker vi Servicetekniker/Installationstekniker som tillsammans med vår kund ansvarar för att föra projektet framåt. Du får en spännande vardag med mycket variation där du bidrar till att arbetet utförs säkert och med god kvalitet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där du är med och bidrar till att förbättra infrastrukturen i Stockholm. Du erbjuds bland annat:

* Marknadsmässigt hög lön
* Sex månaders provanställning och sedan fast anställning
* Arbetstider förlagda dagtid måndag till fredag
* Engagerade och drivna ledare
* En arbetsplats på ett spännande projekt
* Utvecklingsmöjligheter

Vem söker vi?
Vi söker dig som har någon form av teknisk bakgrund. Har du en teknisk utbildning från gymnasiet eller att du arbetat med installationer och/eller montering då är du rätt person för tjänsten. Erfarenhet av el, tele, kabeldragning, rör eller installation inom det området är ett krav. För att lyckas i rollen krävs det att du har B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du trivs med att arbeta i grupp, du har god samarbetsförmåga och är hjälpsam mot dina kollegor. Du är stresstålig, noggrann och flexibel.

Vad innebär rollen?
I rollen som installationstekniker/montör ingår bland annat dessa arbetsuppgifter:

* Packa upp material
* Skruva upp material
* Dra kabel
* Ansluta till skåp
* Läsa kopplingsschema
* Montera och installera

Du kommer att arbeta med att installera och montera bland annat branddetektorer, kamerasystem, högtalarsystem och nödtelefoner. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren