Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Däckskiftare

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett arbete där du kan utvecklas och du får arbeta långsiktigt, då har vi tjänsten för dig. Du blir en del av ett litet team där alla hjälps åt och du får möjlighet att lära dig.

Vad erbjuder vi?
* Marknadsmässig lön
* Utvecklingsmöjligheter
* God sammanhållning
* Arbetstider dagtid 8-17

Företaget ligger i Järfälla och vi söker dig som vill börja redan i augusti.

Vem söker vi?
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, det finns möjlighet att lära dig arbetet. För att lyckas i rollen krävs:

* Svenska i tal och skrift
* B-Körkort
* Tekniskt intresse

Vi söker dig som trivs med att träffa kunder, du är samarbetsvillig och hjälper till där det behövs. Du håller ordning och reda samtidigt som du vill lära dig. I tjänsten ingår tunga lyft. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som gillar att lära dig nya saker och du räds inte för att laga en maskin eller testa något nytt.

Vad innebär rollen?
I rollen som däckskiftare kommer du att arbeta med att skifta däck, balansera och ta hand om lagret. Du kommer tvätta däck och se till att allting hamnar på rätt plats. Under säsongen kommer du att stötta de personer som kommer in och arbetar extra. Mycket kundkontakt kommer att förekomma.

Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren