Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Projektledare inom infrastruktur

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet från markarbete, är ansvarstagande och relationsskapande som person - då är detta jobb för dig. Ansök redan idag!

Vad erbjuder vi?
* Marknadsmässig lön, och goda förmåner som 5000 kr friskvård
* Goda utvecklingsmöjligheter
* Arbetstider måndag - fredag 08-17
* Nyrenoverade kontorslokaler och goda kommunikationsmöjligheter
* Tjänstebil.

Bolaget är verksamma inom IT och Telecom sektorn. Mer information om kund ges vid personlig kontakt.

Vem söker vi?
* Minst 2 års erfarenhet av projektledning inom markarbeten.
* Praktisk erfarenhet inom schaktning
* Problemlösning och struktur
* Flytande i både svenska och engelska
* Meriterande med kunskap inom AutoCad.

Vi tror att du är en självgående, serviceminded och lösningsfokuserad person som läst till byggnadsingenjör eller liknande. För rätt person med rätt attityd finns möjligheten att växa inom bolaget om du visar framfötterna. Kommunicera via telefon och mejl är inga problem för dig och du är flytande i både svenska och engelska. Du är ansvarstagande i ditt dagliga arbete och trivs som bäst när du har mycket och göra, framför allt trivs du med att utreda och analysera varje ärende som resulterar i en service i världsklass. Vi tror att du vågar ta egna initiativ för att på bästa sätt kan lösa de utmaningar du ställs inför.

Vad innebär rollen?
* Förvalta befintlig infrastruktur, bygga ut och förstärka
* Helhetsansvar med projektering, budgetering och interna beslutskalkyler
* Kommunikation med underleverantörer och statliga myndigheter
* Ledningssamordning.

Du kommer att arbeta både ute på fältet och ta in avtal men även mycket kommunikation med underleverantörer och kommuner kommer att ingå i tjänsten. Rollen innebär att du kommer arbeta med olika typer av ärenden där det krävs skinn på näsan och en bra helhetsblick. Du kommer vara i daglig kontakt med många olika typer av människor och service är en naturlig del i vardagen. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren