Hoppa till innehåll
Xeeda logotyp

Specialist inom informationssäkerhet och da

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som specialist inom informationssäkerhet och dataskydd kommer du ha en central roll i vårt team och stödja våra kunder med frågor inom informationssäkerhet och dataskydd. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att utveckla och implementera strategier för att utveckla såväl deras verksamhet som arbetssätt.

Arbetsuppgifterna varierar beroende av uppdrag men kan till exempel innebära:
  • Tillämpning och regelefterlevnad
  • Ta fram och genomföra strategier och -policyer
  • Genomföra utredningar, riskbedömningar och sårbarhetsanalyser
  • Rådgivning och utbildning av våra kunder
Du kommer att arbeta med varierande och utmanande uppdrag för en bred kundbas, allt från stora verksamheter till mindre organisationer. Vår projektportfölj inkluderar allt från genomlysningar och rådgivning till mer operativt arbete, vilket ger dig möjligheten att använda och utveckla din kompetens inom flera områden.

Vem är du

Vi letar efter dig som har relevant akademisk examen och några års erfarenhet inom dataskydd och informationssäkerhet och är redo att ta nästa steg i din karriär. Du har en analytisk förmåga, är lösningsorienterad och är nu intresserad att bredda och fördjupa dig samt arbeta praktiskt med varierande frågor och professionella kollegor. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska då våra kunduppdrag ofta inkluderar rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i team. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll och får vara med och utveckla vårt företag. Hos Xeeda är medarbetarna vår främsta tillgång och det är grundläggande för oss att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Vi tror på balans mellan arbete och privatliv och som ett mindre företag har vi en nära och personlig relation till våra anställda.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och attraktiva förmåner, inklusive friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och pensionsplan. Vi värdesätter din utveckling och erbjuder möjlighet för dig att växa och utvecklas både genom olika uppdrag samt via utbildningar. Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Med möjligheter att bli en specialist eller ta ansvar för ett team inom företaget, är din karriärutveckling i fokus.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Vår företagskultur präglas av en öppen och inkluderande atmosfär där samarbete och laganda är centrala. Vi anordnar regelbundet teamaktiviteter, sociala evenemang och uppmuntrar gemensamma intressen för att skapa en familjär stämning på arbetsplatsen.

Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällsviktig verksamhet.

Xeeda arbetar i uppdrag nära med kunden så att våra rekommendationer och vårt arbete bidrar till hållbara och bestående resultat för våra kunder. Detta ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet.
Xeeda logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!