Hoppa till innehåll

HR business partner till Compass Group i Solna

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en driven och engagerad HR Business Partner som vill vara med och forma framtidens HR-processer i en dynamisk och snabbväxande verksamhet. Om du brinner för att ge relevant stöd och konsultation till chefer inom alla HR-områden, då är detta rollen för dig! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Compass Group är marknadsledande leverantör av mat, dryck och supportservice och verkar över hela världen med ca 600 000 kollegor. I Sverige har vi ca 450 verksamheter runt om i landet och tillhandahåller bla. lunchrestauranger vid företagsparker, arenor, skolor, vård och omsorg. Vi älskar service, kvalitet och hållbarhet! Lär gärna mer om oss på www.compass-group.se. Om rollen Som HR Business Partner kommer du att ha ett affärsområdesansvar för HR-frågorna och vara del av vårt HR-team. Du kommer att arbeta brett med HR-uppgifter och ha en central roll i att utforma och utveckla våra HR-processer. Du rapporterar till People Director och utgår från vårt kontor i Solna.  Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

  • Ge stöd och konsultation till chefer i alla förekommande HR-frågor
  • Utveckla och implementera HR-processer
  • Hantera rehab-ärenden
  • Arbeta med både kollektivanställda och tjänstemän
  • Delta aktivt i HR-teamets arbete och projekt

 

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Några års erfarenhet av brett HR-arbete
  • Erfarenhet av att arbeta med både tjänstemän och kollektivanställda
  • Van vid att driva fackliga förhandlingar
  • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
  • Akademisk utbildning inom HR eller likvärdigt område
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet från personalintensiva verksamheter, gärna från större bolag

Utöver detta så tror vi att du är en riktig lagspelare som prestigelöst stäcker ut en hjälpande hand till dina kollegor. Du är orädd och hugger i där det behövs och trivs i en dynamisk miljö där du får analysera problem och hitta kreativa lösningar.

Vårt erbjudande

Vi tillämpar flexibel arbetsplats samt förtroendearbetstid. Du blir en viktig del av ett HR team med stora möjligheter att utvecklas och bidra. Förutom friskvårdsbidrag och fina lunchförmåner får du även möjlighet att ta ut extra ledighetsdagar.

Compass Group befinner sig i en stor utvecklingsresa där både verksamhet och HR kommer att både växa och utvecklas. Vilket innebär möjligheter att påverka och vara en viktig del av hur vi bli bättre och starkare framåt. 

Låter detta som din nästa utmaning?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga. GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester via Alvalabs. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se.

Processen kommer att vara vilande under veckorna 30-32 pga. semester. Vi finns åter på plats v.33 och kommer då att börja urvalsarbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se