Hoppa till innehåll
Warner Music Sweden AB logotyp

Paralegal till Warner Music

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Ansök nu
Om rollen
Som Paralegal på Warner kommer du att arbeta med olika upphovsrättsliga avtal och administrationen däromkring. Arbetet innefattar allt från upprättande och förhandling till uppföljning och efterlevnad av bolagets avtal såsom bland annat distributionsavtal och producentavtal. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med bolagets jurister och övriga avdelningar (t.ex. ekonomiavdelningen, A&Rs) för att säkerställa att alla avdelningar har den information de behöver utifrån avtalen samt att avtalen efterlevs i enlighet med dess villkor. Utöver avtalsarbetet kommer du även stötta och avlasta bolagets jurister i deras dagliga arbetsuppgifter.

Du tillhör Warner Musics nordiska juristavdelning och rapporterar till Head of Operations, Legal & Business Affairs. Tjänsten är placerad på Warners Musics nordiska huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år som Paralegal eller juristassistent på advokatbyrå och/eller bolag. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med avtal i någon form, och utbildning inom juridik eller som paralegal (eller motsvarande arbetslivserfarenhet). Har du dessutom arbetat med upphovsrätt är det meriterande, men framför allt har du ett stort intresse av att utvecklas vidare inom det området.

Som person är du positiv, noggrann och gillar ordning och reda. Då rollen innefattar många kontaktytor såväl internt som externt har du en stor social förmåga och du har mycket lätt för att samarbeta i olika konstellationer. Du är van att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att prioritera utan att tumma på kvalitén i en arbetsmiljö där det är många puckar i luften. Du uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Självklart har du ett stort intresse för musik och musikbranschen!

Du erbjuds

Som Paralegal hos oss får du en viktig roll på Warner Musics juristavdelning. Du får arbeta med duktiga och kreativa kollegor som alla delar ett stort intresse för musiken.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Warner med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på helena.woodcock@jurek.se eller Researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se.

Warner Musics engagemang för mångfald, rättvisa och inkludering främjar en kultur där du verkligen kan tillhöra, bidra och växa. Vi tror på varje individs värde och uppmuntrar ansökningar från personer i alla åldrar, könsidentitet, sexuell läggning, ras, religion, etnicitet, funktionshinder och andra egenskaper eller identiteter.

Om Warner
Warner Music Sweden AB är en del av det globala musikbolaget Warner Music Group. Med vårt breda utbud av nya artister, etablerade superstjärnor och legendariska ikoner, är Warner Music ett ledande musikbolag och arbetar i över 50 länder. Warner Music Group är hem för några av de mest välkända etiketterna i musikindustrin, såsom 300, Asylum, Atlantic, Elektra, Fueled By Ramen, Mariann, Metronome, Nonesuch, Parlophone, Rhino, Roadrunner, Sire, Spinnin Records, Warner Records och distributionsavdelningen ADA Nordic.
Warner Music Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!