Hoppa till innehåll
Triumf Glass AB logotyp

Junior säljare

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Junior säljare / Merchandiser till dagligvaruhandeln

Vi söker en självgående och strukturerad junior säljare / Merchandiser som inte är rädd för nya utmaningar. Kanske arbetar du idag som utesäljare, Merchandiser eller i livsmedelsbutik och vill ta chansen att utveckla dina säljegenskaper tillsammans med oss på Triumf Glass. Arbetet som junior säljare / Merchandiser består av att hjälpa kunder öka lönsamheten inom glasskategorin mot dagligvaruhandeln. I rollen ansvarar du för ett eget distrikt i norra Stockholm där du säkerställer distribution, säljer in nyheter, bygger om avdelningar, samt exponerar kampanjer. 

För rollen som junior säljare / Merchandiser söker vi någon som är flexibel och som kan hjälpa övriga DVH-säljare med ombyggnationer och plockhjälp. Då vi nyligen har öppnat upp en egen depå i Stockholm (Farsta) kan det tillkomma en del arbetsuppgifter som måste lösas med kort varsel. Exempel på det kan vara att köra ut glassboxar eller bistå marknadsavdelningen med glassutskick till t.ex. influensers.

Lämplig bostadsort är norra Stockholm. 

Vi erbjuder dig
Triumf Glass erbjuder dig en spännande roll i ett mycket expansivt företag där du blir en nyckelspelare i bolagets utveckling. Som anställd på Triumf Glass ger vi dig möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar. Vi är en platt organisation som uppskattar nya idéer och har en filosofi att alltid bli bättre på det vi gör. Vi har en stark tradition av att internt lyfta våra medarbetare, så för rätt individ finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas ihop.

Du får även:

  • Portfölj av välkända och starka varumärken
  • Tjänstebil, telefon, dator och andra nödvändigheter för att göra ett bra jobb
  • Marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal
  • Naturligtvis äta mängder med glass

Din profil
För att passa i rollen som junior säljare / Merchandiser är du driven, positiv och glad. Du är även effektiv, flexibel och har bra känsla för kundservice. Vi värdesätter ödmjukhet och ett prestigelöst förhållningssätt.

För denna roll krävs B-körkort.

Vi söker dig med följande egenskaper

  • Stort engagemang för försäljning och uppskattar ett högt tempo
  • Lösningsorienterad och handlingskraftig
  • Duktig på att planera din tid
  • Kan bygga, bevara och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder
  • Inte rädd för att göra fel
  • Lagspelare med förmåga att supporta kollegor
  • Flexibel
  • Älskar glass

Meriterande

  • Erfarenhet från livsmedelsbutik
  • Erfarenhet av butiksplock och exponering
  • Säljerfarenhet
  • Är bekant med butikernas egna system såsom AoB, CAO osv.  

Kontakt och ansökan
Tjänsten som junior säljare / Merchandiser är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse men önskvärt i augusti. Vid ytterligare frågor kring tjänsten så besvaras detta utav Petrus Billstam, Regionchef Stockholm, på 072-351 32 97.

Låter detta som en utmaning som kan passa dig? Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Triumf Glass AB är ett svenskt familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar 17 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass! 

Triumf Glass AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup