Hoppa till innehåll
Trucker i Nykvarn AB logotyp

Junior Innesäljare - Kundsupport

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Trucker söker nu en junior innesäljare - kundsupportmedarbetare med stort bilintresse, men som kanske inte arbetat som säljare tidigare.

Arbetsuppgifter:


I rollen som innesäljare hos Trucker så kommer du dels att bearbeta nya kunder, men också ha fokus på att behålla och vårda befintliga kundrelationer. Du kommer jobba med ordermottagning, support och riktad försäljning av biltillbehör såsom ljusfästen, extraljus, flakkåpor m.m. till i första hand bilåterförsäljare, men även till slutkund.

Utbildning/Erfarenhet

Främst så är det är viktigt att du har ett gediget bilintresse, gärna inkluderande pickuper och lätta lastbilar. Du som söker har eventuellt erfarenhet från någon annan roll inom bilbranschen. Du kanske är bilmekaniker men vill ha mer kundkontakt. Alternativt arbetar du i någon roll med tekniska produkter. Vi ser gärna att du har goda tekniska egenskaper och inte är rädd för nya utmaningar. Datorn är ett hjälpmedel som du känner dig bekväm med.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ. Många av våra kunder har vi haft sedan en lång tid tillbaka, därför söker vi dig som trivs med att bygga och bevara långsiktiga relationer. I rollen som innesäljare är det viktigt att du är social, målinriktad med ett starkt driv framåt. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter hos oss!

Krav:
  • B-körkort (BE fördel)
  • Datavana
  • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Stort bilintresse
  • Tekniskt kunnande

Om du tycker att ovan passar dig ser vi fram emot din ansökan (max 2 sid) till hr@trucker.se.
Maila även eventuella frågor, telefonerna är till för våra kunder. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så urval och intervjuer sker löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.
Trucker i Nykvarn AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trucker i Nykvarn AB bedriver verksamhet med import, marknadsföring och försäljning av produkter för bilar och pickuper. Våra produkter kommer från världens ledande leverantörer. Vi etablerades 1986 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av biltillbehör, för pickuper är vi marknadsledande. Trucker levererar exceptionell service och konkurrenskraft. Försäljningen sker huvudsakligen via svenska bilimportörer och återförsäljare, men även direkt till slutkund. Vi har sedan starten funnits i Nykvarn utanför Södertälje, där har vi har lackering, lager och kontor med totalt ca 20 medarbetare.