Hoppa till innehåll
Tingvalla Mark AB logotyp

Arbetsledare trädgård

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lotta Ekroth
Email
Telefon
Arbetsledare trädgård

Vi söker nu nya medarbetare för anställning till vårt kontor i Kungsängen.

Arbetsuppgifter: I rollen som arbetsledare arbetar du med att drifta personalen, planera de arbetsuppgifter som ska utföras på fastigheterna, kundkontakter, offertförslag, administrativa arbetsuppgifter mm

Det är ett roligt och omväxlande jobb och även om det är självständigt finns alltid kollegor att rådfråga och bolla ideér med. Du bör hantera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Vem är du?

Du innehar kunskaper inom trädgård och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt god datorvana. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt men även i grupp. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, kunder och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.

Som arbetsledare ska du kunna leda och engagera din grupp att nå uppställda mål för att göra kunden nöjd och glad. Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som arbetsgruppens arbete.

Omfatttning: Heltid Anställningsform: Tillsvidare anställning, 6 mån provanställning

Intervjuer kommer att ske löpande

Varmt välkommen med din ansökan till: info@tingvallamark.se
Tingvalla Mark AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vårdar, sköter och underhåller grönområden åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.

Vi som jobbar här består av trädgårdsarbetare, arbetsledare, anläggningsarbetare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och vackra utemiljöer.