Hoppa till innehåll
Elevera Education Group logotyp

Projektledare till Elevera Education Group

EEG driver fyra yrkeshögskolor med fyra olika inriktningar, och nu ska en av våra utbildningsledare gå på föräldraledigt och vi söker nu en person är intresserad av detta vikariat.
Vi är ett växande företag så blir det en matchning och det finns en ledig tjänst därefter så ser vi gärna en anställning, men inget vi vet idag.

Kan du självständigt driva projekt och gillar ansvar? Har du lätt för att knyta kontakter och känner dig trygg i att kommunicera på svenska i tal och skrift? Söker du en bred roll där ledning av individer och grupper varvas med administration?

Då är det dig vi söker!

Vem är du och vem söker vi?

Rollen kallas hos oss Utbildningsledare, men motsvarar en projektledarroll. Vi söker en person med ett stort eget driv som är självgående, lösningsfokuserad, flexibel och som tycker om att driva många kontaktytor samtidigt, där både studerande, föreläsare och företag ingår. Du ska också tycka om att ha en roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat i nära samarbete med övriga medarbetare. Du bidrar med en härlig energi och positivitet och förstår begreppet att man ingår i och är varandras arbetsmiljö, då teamarbete på daglig basis är en viktig del.

För att klara rollen behöver du ha erfarenhet av att självständigt kunna planera din arbetstid och är van vid att arbeta mot deadlines, jobba i system och med admin. Det är viktigt att du känner dig trygg med att kunna tala inför både mindre och större grupper. Själva yrkesrollen som utbildningsledare lär vi dig, om du inte är utbildningsledare idag.

Arbetsuppgifter
i huvudsak


Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:    • Ansvara för delar av utbildningsplanering


    • Delvis rekrytera och kvalitetssäkra utbildare


    • Följa processbeskrivningar och sköta all dokumentation kring utbildningen


    • Ha kontakt med myndighet, branschföretag och hjälpa de studerande i mål med sin LIA/praktikanskaffning och deras studier.


En ådra för noggrannhet och struktur, och att man förstår vikten av det administrativa arbetet är viktigt. Då det kommer att ingå att registrera betyg, läsa studerande rapporter från när de studerande varit på praktik/LIA och ha ordning på listor och liknande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll och som inte ser några hinder i att arbeta digitalt och i system.

Placering i Alvik. Tjänsten är en heltidstjänst mellan aug 2024 till aug 2025 . Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort.

Varmt välkommen med din ansökan till karriar@elevera.org I ämnesraden skriver du UL vikariat Alvik.
Elevera Education Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Elevera Education Group ingår
Medieinstitutet, Stockholm School of Business, John Ericson institutet och Travel Education Centre. Våra utbildningar bygger på branschens framtida behov och inriktning. Vi samverkar med företag, organisationer och myndigheter. Våra utbildningar ingår i yrkeshögskolan, vilket garanterar både utbildning till aktuella yrkesroller och tätt samarbete med branschen!