Hoppa till innehåll

Business Development Manager

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Söker du en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du får möjligheten att bidra till vår fortsatta resa som den ledande NetSuite Partnern i Europa? Missa inte möjligheten att bli en del av vår spännande tillväxtresa. Ansök till rollen som Business Development Manager och spela en avgörande roll i att driva företagets tillväxt framåt!

Om rollen

Vi erbjuder en dynamisk, intenrationell arbetsmiljö där du får möjligheten att bidra till vår fortsatta resa som den ledande NetSuite partner i Europa. Som Business Development Manager på Staria kommer du att spela en central roll i att driva företagets tillväxt framåt. Du kommer vara nyckelpersonen när det kommer till att kartlägga potentiella kunder, samt vara den första representanten från Staria som tar kontakt med prospekten. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Genomföra marknadsundersökningar för att identifiera nya kunder, konkurrenter och marknadstrender.
  • Boka och genomföra möten med potentiella kunder.
  • Utveckla och genomföra strategier för att identifiera och driva nya affärsmöjligheter.
  • Vara delaktig i utvecklingen av marknadsförings- och försäljningsmaterial.
  • Analysera försäljningsdata för att identifiera trender och förbättringsmöjligheter.
  • Hantera och följa upp med leads och befintliga kunder via HubSpot.

Rollen innebär mycket kontakt med kalla kunder och kräver att du är självgående, kan hitta egna källor och prospekteringar. Det är viktigt att du har en god förståelse för våra produkter och tjänster för att kunna matcha dessa med kundernas behov. Du kommer att använda HubSpot för att hantera kontakter och försäljningsprocesser.

Vem vi söker

För denna position söker vi någon som är bosatt i Sverige, och kan arbeta från ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Malmö, alternativt helt remote från ditt egna hemmakontor. Vi söker en person som är redo att ta sig an nya utmaningar och bidra till vår fortsatta tillväxt. För att lyckas i denna roll tror vi att du drivs av att vara i en roll där du får möjligheten att ha mycket kundkontakt och ocskå den initiala kontakten med potentiella kunder. För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

  • Några års erfarenhet av komplex uppsökande försäljning och affärsutveckling.
  • Har stort driv och orken att söka upp kunder genom “cold calling”
  • Stark kommunikations- och presentationsförmåga.
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • Erfarenhet av att använda CRM-system, med fördel HubSpot.
  • God förståelse för marknadstrender och kundbehov.

Varför Staria?

Vi erbjuder en spännande möjlighet att arbeta med tjänster och produkter som kan tas till den internationella marknaden. På Staria främjar vi en tillväxtorienterad miljö, och din karriär kommer att utvecklas tillsammans med vår organisation. Vårt säljteam har en stark känsla av kamratskap och samarbete, där kollegor bryr sig om varandra och arbetar tillsammans mot gemensam framgång. Vi prioriterar en stödjande miljö framför hård konkurrens, vilket gör att alla kan trivas och glädjas åt det de gör. Lär känna ditt potentiella framtida team här: Staria's international sales team is working with growth companies – YouTube.

På Staria kommer du att vara en del av en stabil, framgångsrik och internationell organisation där expertis i toppklass möter en vänlig, låghierarkisk arbetsmiljö. Vi prioriterar ditt välbefinnande och din utveckling och har erhållit Future Workplaces-certifieringen som ett bevis på vår utmärkta medarbetarerfarenhet.

Vi erbjuder dig genuint flexibla arbetstider och alternativ för distansarbete, även från utlandet. Du kan jobba från ett av våra fina kontor i antingen Stockholm, Göteborg, Halmstad, Jönköping eller arbeta fullt remote från ditt hemmakontor. Vi erbjuder möjligheter att få kontakt med dina kollegor genom kontorsfrukostar, team-dagar och andra evenemang.

Låter detta intressant?

Skicka då in din ansökan senast 17e augusti, 2024. Vi kommer att gå igenom alla ansökningar och påbörja rekryteringsprocessen efter att annonstiden har löpt ut.

Om du har frågor eller behöver mer information, kontakta då ansvarig rekryterare på emina.dedeic@staria.com. Av GDPR-skäl accepterar vi endast ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot att höra från dig!

_______________________________________________________________________________

Staria stärker tillväxtbolag med globala redovisningstjänster, ERP-konsultation och BI- & planing-lösningar. Vi arbetar dedikerat för att stödja våra kunders tillväxt genom våra expertrådgivningstjänster och skräddarsydda lösningar. Som det enda företaget i Europa att kan leverera finansiella tjänster och lösningar till över 40 olika länder genom ett enda dedikerat team, är vi stolta över vår unika position på marknaden. Med ett team på över 550 medarbetare i 7 olika länder drivs vi av våra värderingar kring samarbete, mod och engagemang. Bli en del av vårt arbete kring att forma framtiden för finansiering hos tillväxtbolag.

#LI-Hybrid

#LI-ED

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se