Hoppa till innehåll
Witt A/S logotyp

Witt söker en Area Manager MDA till Stockholmsområdet

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du ambitiös och brinner för att skapa resultat? Drömmer du om ett jobb där du får jobba med några av de bästa vitvarumärkena? Se här:

För att stärka vårt svenska säljteam söker vi en Area Manager som vill jobba med att vidareutveckla våra kunder i vitvarubranschen. Du blir en del av det svenska säljteamet med unik expertis, hög kapacitet, stort kundfokus och överlägsen servicenivå.

Om tjänsten

Som Area Manager MDA får du det fulla säljansvaret för alla vitvarukunder i Stockholmsområdet, där du ska sälja vitvaror från bl.a. Liebherr, Witt, DeDietrich och Fisher & Paykel. Du ska skapa långsiktiga kundrelationer och säljaktiviteter som skapar värde för båda parter. Du får löpande planera och genomföra en lång rad träningssessioner lokalt hos återförsäljarna - samt delta i tränings- och mässaktiviteter i både Sverige och utomlands.

Tjänsten erbjuder stor frihet och du planerar själv din arbetsdag. Du är energisk och engagerad samtidigt som du jobbar strukturerat och noggrant, och klarar av att jobba effektivt med bilen som "kontor" och kunderna i fokus.

Vem är du?
  • Glad, energisk och utåtriktad med goda sociala och kommunikativa egenskaper
  • Erfarenhet av vitvarubranschen som leverantör eller säljare i butik
  • Resultatorienterad och brinner för att prestera på hög nivå
  • Prioriterar trovärdighet högt, vill lära mer och gillar nya utmaningar
  • Svenska är ditt modersmål och du behärskar engelska bra, både skriftligt och muntligt
  • Du bor i Stockholmsområdet
  • Du är en säker användare av MS Officepaketet och IT i allmänhet
Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder en spännande och självständig tjänst i ett familjeägt företag. En vardag med högt tempo där det aldrig är långt från tanke till handling. Du får möjlighet att själv prägla innehåll, ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter i jobbet. Lön och andra personliga villkor förhandlar vi på individuell nivå som motsvarar kvalifikationer, arbetsbeskrivning och ansvarsområden. Vi tillhandahåller tjänstebil, telefon och pc.

Tillträde den 1/9. Vi kontaktar ansökande löpande. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt. Om du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Randulf Rossbach, Sales Manager Norway & Sweden MDA+SDA på randulf@witt.dk.

https://www.wittsverige.se/

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.
Witt A/S logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren