Hoppa till innehåll
Net4Mobility logotyp

Redovisningsekonom till Net4Mobility

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du driven, strukturerad och har goda kunskaper inom redovisning? Då vill du inte missa chansen att bli en del av Net4Mobility, ett spännande företag inom IT- och telekombranschen. Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsekonom till Net4Mobility. I rollen kommer du att ansvara för leverantörsreskontran och arbeta med löpande redovisning tillsammans med övriga i teamet.

Under de första månaderna går du som konsult via Vindex för att i ett nästa steg ha möjlighet att övergå till anställning hos Net4Mobility – givet ett gott samarbete.

Placering: Kista

Om Net4Mobility

Net4Mobility grundades 2009 och är ett joint venture-företag mellan Telenor Sverige och Tele2 Sverige, med uppdraget att bygga, äga och driva ett rikstäckande mobilnät. Det kombinerade 2G- och 4G-nätet täcker 99 % av den svenska befolkningen och utbyggnaden av 5G pågår i detta nu. Mobilnätet gör det möjligt för Telenor och Tele2 att erbjuda sina kunder ledande data- och rösttjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantera stora flöden på leverantörsreskontran
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Valuta justeringar
  • Bankbetalningar och kontoavstämning
  • Kontakt med leverantörer och internt inom bolaget
  • Hantera påminnelser och inkassokrav
  • Delaktig vid månads-och årsbokslut
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning och leverantörsreskontran. Du har goda kunskaper inom redovisning och är trygg i att hantera den löpande redovisningen. Vidare är du van att hantera stora volymer av fakturor och gör det på ett strukturerat sätt. Dessutom har du goda systemkunskaper och är van att arbeta i olika ekonomisystem samtidigt som du snabbt sätter dig in i nya system. Du är även en van användare av Excel och trygg i att använda det som ditt arbetsverktyg för analyser och presentation av data.

Som person söker vi dig som är kommunikativ och trivs med många kontakter i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och externa parter på ett bra och effektivt sätt. Vi tror även att du har lätt för att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och enkelt gör de prioriteringar som krävs för att möta deadlines. Till sist tror vi att du har en stark analytisk förmåga, förståelse för hur olika transaktioner och bokningar påverkar resultat- och balansräkning samt utför ditt arbete noggrant!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SLRE2636. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Lundgren Rudström (sara.lundgren.rudstrom@vindex.se, 073-511 20 22) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Net4Mobility logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren