Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Koordinator för utleveranser till internationellt logistikföretag

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Spännande möjlighet att bli en del av ett framstående internationellt logistikföretag! Vi söker nu en Koordinator för att hantera och organisera den fysiska utgående distributionen inom Sverige och Norra Europa. Om du har erfarenhet inom logistik och är van vid att arbeta med TMS-verktyg och KPI-rapporter, skicka ditt CV och motivation till oss idag!

Arbetsbeskrivning

Som Koordinator för utleveranser kommer du att ansvara för att planera och hantera i samråd med lageroperatör utleveranser av varor inom Sverige och norra Europa. Du kommer att vara huvudkontakt för kunder och logistikleverantörer, planera leveranser, skapa KPI-rapporter och kommunicera med ursprungliga lager. Dessutom kommer du att arbeta med att optimera transporteffektiviteten och kostnader samt övervaka leveransprecisionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen (föredraget) och minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet inom logistik. Du bör ha goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta med TMS-verktyg och hantera KPI-rapporter. Du behärskar både engelska och svenska i både tal och skrift.

Om oss

Vår kund, ett etablerat företag inom logistik och SCM, är en snabbväxande aktör inom branschen och specialiserar sig på innovativa lösningar. Med sin internationella närvaro erbjuder de spännande möjligheter att växa inom bolaget.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Robert Håård via e-post: robert.haard@lernia.se eller telefonnummer: 0722543279. om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.