Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Koordinator begagnade bilar J Bil

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Koordinator till begagnade bilar på J Bil

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang.

Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om jobbet

Som administratör för begagnat kommer du arbeta med annonsering av begagnade bilar och säkerställa prisnivån på vårt aktuella begagnat lager. Du kommer också hantera och utvärdera protokoll från inbytestester.

Du har dagligen kontakt med både säljare och inköpare där du i din roll rapporterar till Begagnat chef.
  • Fullt ansvar över begagnat mailen.
  • Hantering utav inbytestest, checklistor, frågor m.m.
  • Annonsering utav begagnade bilar.
  • Koll på prisbild J-BIL lager. Annonsuppdatering beg,
  • Översikt lager. Rätt rubrik, usp m.m.
  • Företagsförsäljning
  • Stora möjligheter till utveckling för rätt person
För rätt person finns möjlighet att utvecklas med tjänsten.

Om dig

För att passa som administratör hos oss så är du ansvarstagande och har ett engagemang som bygger på nyfikenhet och en målsättning av att leverera professionellt resultat. Som person är du strukturerad samtidigt som du har hög servicegrad och förmåga att prioritera utifrån affärsnytta.

Du levererar kvalitet och har en fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet. Som person är du handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel teamorienterad person som värdesätter relationerna till dina kollegor. Vi söker en person som inte är räd för att ta egna initiativ och är lösningsorienterad

Vi ser att du har godkänd gymnasieutbildning och god datorvana.

Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 28 Juni 2024. Om du har några frågor angående tjänsten, tveka inte att höra av dig till Begagnat chef Erik Lundquist på 0720702831 eller via erik.lundquist@jbil.se.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Citroën, Opel, och Mitsubishi har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.

Vi finns på fyra platser i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Varmt välkommen till J BIL – bilglädje hela vägen!