Hoppa till innehåll
Kinnarps logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Stockholm

Kinnarps fortsätter att växa!
Vi expanderar ytterligare och till vårt kontor i Stockholm söker vi nu nya säljarkollegor som med hjärta, engagemang och nytänkande vill vara den självklara kunskapspartnern för våra kunder. 

Kinnarps är Europas ledande leverantör av kontorsmöbler och fokuserar på kontorsinredning designad och anpassad helt utifrån kundens behov och verksamhet. Vi vill vara den självklara kunskapspartnern för företag med ambition att öka sin attraktionskraft och skapa framtidens arbetsplats.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst som säljare i ett team med en stark säljkultur och entusiastiska, professionella kollegor som har nära till skratt och trivs med varandra. Du erbjuds en flexibel roll med stort eget ansvar och mandat att kunna påverka och ta egna initiativ. Vårt breda sortiment av produkter och tjänster ger dig tillgång till marknadens mest intressanta och kompletta produktportfölj. Vi har vårt fantastiskt fina kontor och showroom i Nacka där vi också har vår arbetsplats när vi inte är ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss i Stockholm är du ansvarig för att bearbeta och självständigt finna nya kunder och spännande inredningsprojekt. Du ansvarar för att försäljningsmålen uppnås, arbetar med att ta fram affärsförslag och driver affären till avslut och uppföljning. Du arbetar nära kunden och rollen innebär att du tar stort eget ansvar, men bakom dig står ett team av engagerade kollegor i våra olika delar av sälj- och leveransprocessen.

Din profil
Är du en driven, resultatorienterad lagspelare med vilja att göra skillnad - då kommer du att trivas som säljare hos oss. Du vet att närvaro ute hos kund ger resultat och har arbetat i liknande roll några år. I dig ser vi en person med stort eget driv, passion för affären och engagemang för försäljning. Du trivs i en roll med högt tempo, flexibla arbetsuppgifter och många dagliga kontaktytor med kunder, kollegor och leverantörer. Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Till rollen som säljare söker någon som vill vara med på vår resa framåt.

Krav

  • Jobbat med uppsökande försäljning B2B
  • Goda IT-kunskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Ulf Hammar, 08-51481646, och Marie Gummerus på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi?
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.

Läs mer på www.kinnarps.se

Kinnarps logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup