Hoppa till innehåll
Kendrill AB logotyp

Vi söker Mekaniker till Kendrill i Stockholm!

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för teknik och maskiner! Är du redo för nästa steg i karriären? I en entreprenöriell miljö, med stort fokus på utveckling och glädje får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss på Kendrill

Urvalet sker löpande: Vi går igenom ansökningarna i den ordningen vi får in dem och kan komma att tillsätta tjänsten löpande. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser!

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare hos oss på Kendrill får du möjligheten att arbeta i en entreprenöriell anda. Här går laget för jaget och tillsammans arbetar vi för att leverera förstklassig service. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö, i ett företag präglat av glädje, gemenskap och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg.

Vi befinner oss i en rolig fas för tillfället med en planerad flytt, ett stenkast från våra nuvarande lokaler. Med större lokaler utökar vi vår verksamhet där du får möjligheten att vara med och sätta prägel på vår satsning.

För oss på Kendrill är det viktigt att ha roligt på jobbet! Tillsammans med vår depå i Göteborg träffas vi årligen förjul- och sommarfester och teamaktiviteter. Vi erbjuder marknadsmässiga löner, pension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen

I rollen som mekaniker ansvarar du för att serva, felsöka och reparera våra egna och våra kunders maskiner. Du tar emot samt lämnar ut maskinerna till våra kunder. Vid leverans ser du till att maskinerna är i gott skick och efter uthyrningen återställer du dem genom funktionskontroll och tvätt.

I rollen utgår du från vår depå i Stockholm men kan komma att leverera maskiner till våra kunder ute på fältet.

Vid en anställning introducerar vi dig till bolaget och ger dig rätt förutsättningar i din roll. Genom interna utbildningar får du den kunskapen som krävs för att genomföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Kendrill i Stockholm består idag av fyra medarbetare. Vi är en mindre arbetsplats vilket ställer höga krav på samarbete. I din roll kommer du att ha daglig kommunikation med samtliga kollegor, men ditt främsta samarbete kommer att ske med våra Mekaniker och vår Verkstadsansvarig.

Vem är du som person?

För att trivas i rollen är du strukturerad och flexibel. Du ser vad som behövs göras och tar egna initiativ för att komma vidare i arbetet. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven och engagerad som oss. Du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar stort ansvar för arbetet du genomför - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du är lösningsorienterad och har ett genuint intresse för teknik och området som sådant. Då vi är en litet och sammansvetsat team förutsätter vi också att du är en samarbetsorienterad person som har nära till skratt.

Andra krav för rollen är:
  • B-körkort, ytterligare behörigheter är meriterande
  • Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
  • Några års erfarenhet från liknande arbete och bransch
  • Datorvana, Officepaketet
  • Erfarenhet från liknande arbete i fordonsbranschen eller entreprenadbranschen
Start: Efter överenskommelse

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar och övriga förmåner som friskvårdsbidrag, teamaktiviteter etc.

Arbetstider: Måndag-Fredag, 7-16

Hur är det att söka jobb på Kendrill?

Är detta du eller någon du känner?

Om du är redo att bli en del av vårt team ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och ta steget mot en spännande tjänst hos oss på Kendrill!

Har du eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta Joel Köthnig, joel.kothnig@kendrill.se eller Björn Edmundsson, bjorn.edmundsson@kendrill.se

Har du eventuella frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Eckervad, clara.eckervad@worksystem.se
Kendrill AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Kendrill erbjuder professionell utrustning för demolering, håltagning och berg. Med en gedigen kompetens som vår grund hjälper vi våra kunder med allt från uthyrning till reparation, service och rådgivning. Vårt fokus är att erbjuda lösningar som passar just våra kunder.

Hos Kendrill trivs du i en entreprenöriell miljö med ett högt tempo och kollegor som delar din passion. Vi är stolta över att vara ett ungt och snabbväxande företag som har blivit Sveriges ledande uthyrare av rivningsrobotar och hydraulspräckare på rekordtid.