Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Zeppelin-CAT söker fältmekaniker i Västerås, Köping, Arboga med omnejd!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Zeppelin-CAT söker fältmekaniker runt Västerås, Köping, Arboga-trakten!

Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Västerås, Köping, Arboga med omnejd. Du kommer att rapportera till vår Fältservicechef som är placerad på vår verkstad i Upplands Väsby.

Vi erbjuder:

  • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar.
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Bakgrund

  • Erfarenhet av service och underhåll av liknande produktprogram * Erfarenhet av att arbeta som mekaniker
  • Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Profil

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande. B-körkort är ett krav. För att lyckas som fältmekaniker hos oss är du serviceinriktad, flexibel samtidigt som du är noggrann och genomför ditt arbete med stort engagemang och en positiv inställning.

Låter detta som något för dig?

Placering: Västerås, Arboga, Köping med omnejd

Frågor? Ring fältservicechef Christian Vase på tel 070-7134360

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.