Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Bilmekaniker

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en duktig diagnostekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just dig vi söker!

Vad erbjuder vi?
Vår kund på Lidingö erbjuder god arbetsmiljö i en väletablerad gedigen anläggning och fantastiskt roliga medarbetare. Vidare erbjuds: * Heltidstjänst, provanställning tillämpas. * Fast lön. * Liv- och olycksfallsförsäkring. * Friskvårdsbidrag. * Tjänstepension. * Förskottssemester. * Företagshälsovård.

Vem söker vi?
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Du som söker ska ha ett stort intresse för bilar och en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete men även van vid att hantera arbete i ett högre tempo. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. 2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren