Hoppa till innehåll
Gotapack logotyp

Resande Servicetekniker till Gotapack med primärt arbete i Mälardalens område

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
En roll för dig som brinner för tekniken och vill vara en del av ett bolag med framåtlut och vind i seglen!

Har du en passion för det mekaniska, mjukvara, elektriska och att lösa problem? Nu söker vi en Servicetekniker som vill vara ansvarig för servicen till våra kunder och vara med och bygga upp ett framtida serviceteam i Sverige. Som servicetekniker kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra kunders process- och förpackningsmaskiner fungerar på bästa möjliga sätt, och din närvaro hos våra kunder skapar ett otroligt stort värde.

Lokalisering: I denna roll får du besöka kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi har vårt kontor i Göteborg, men de flesta av våra kunder finns i Mälardalens område. Bor du i trakterna runt Göteborg så får du räkna med ca 2 övernattningar i veckan. Bor du runt Mälardalen så utgår du från hemmakontoret och besöker våra kunder därifrån, med närmare 1 övernattning i veckan.

I din roll som Servicetekniker...

blir du en del av ett bolag som varit verksam sedan 1997 och är i framkant när det gäller att tillhandahålla process- och förpackningsmaskiner till läkemedels- och kosmetikaindustrin. Våra leverantörer är världsledande och vi arbetar endast med den främsta kvaliteten. Miljön du får arbeta i är klinisk och du blir insläppt i våra kunders hjärta av produktion.

Några av dina viktiga arbetsuppgifter:

  • Främst arbeta med installationer, men också planerade besök och förebyggande underhåll. Självklart kan det även förekomma reparationer och akut support, även om det är en betydande mindre del.

  • Driva försäljning av reservdelar och service genom att rekommendera eftermarknadstjänster och uppdatera kunder om nya uppgraderingar.

  • Ansvara för kundrelationer genom att utföra utbildningar, utvärdera behov av maskinuppgraderingar och hantera reklamationer.

  • Uppdatera kundregistret och kommunicera kunders förfrågningar om nya investeringar till säljare och VD.

  • Säkerställa noggrann dokumentation genom att upprätta och upprätthålla servicerapporter samt validering och kvalificering av utrustning för att säkerställa spårbarhet och transparens i serviceprocessen. 

För att söka rollen som Servicetekniker...
  • Har du erfarenhet sedan tidigare av rollen som Servicetekniker.

  • Vidare har du dokumenterad erfarenhet av Mekatronik genom utbildning och arbete.

  • Dokumenterad erfarenhet av PLC programmering.

  • Du är flytande i engelska i tal och skrift och tar dig fram på god svenska.

  • Du innehar B-körkort.

Som person önskar vi att du är en lösningsorienterad lagspelare, som inte lämnar kunden förrän lösningen är på plats. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nytt och passionen för teknik och klurigheter är stor. Du är vidare ansvarstagande, självdriven och självklart noggrann som levererar god kvalitet.

Gotapack är...

Det lilla bolaget med de stora ambitionerna! Vi är ett agentur- och konsultföretag som säljer process- och förpackningsmaskiner till läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin inom Skandinavien. Vi är idag 5 anställda där samarbetet är nära och vi fortsätter växa. Vårt mål är att vara våra kunders och våra leverantörers bästa samarbetspartners, genom att svara upp och överträffa de krav och förväntningar de ställer på oss vad gäller kompetens, kvalitet och service Vi har kommit en bra bit på vägen mot detta och representerar idag ett antal världsledande tillverkare på den skandinaviska marknaden.

Vi ägs sedan 2022 av Addtech som är ett svenskt teknikhandelsföretag grundat 1906 och noterat på Stockholmsbörsen sedan 2001. De erbjuder tekniska lösningar och komponenter inom olika branscher, såsom automation, energi, IT, industri och medicinteknik, med fokus på att vara en ledande partner för sina kunder.

Vill du veta mer besök oss gärna på www.gotapack.se och www.addtech.se

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klistra in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 5/5 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Gotapack med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Gotapack

Omfattning: Heltid

Start: Efter sommaren, eller enligt överenskommelse

Gotapack logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren