Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
02 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare Sverige

Är du en självgående och förtroendeingivande säljare som vill jobba med ett framgångsrikt företag som skapar mervärde för dina kunder? Då kan du vara vår nästa säljare!

Pålitlighet, engagemang och service är nyckelord i vår verksamhet. Våra kunder värdesätter den personliga kontakten, handlingskraften, snabb återkoppling och inte minst vår breda kompetens. Vi har kunskap om metaller, engagerar oss och släpper inte taget om en fråga förrän problemet är löst. Det innebär att kunden alltid får tydliga svar, sakkunnig rådgivning och snabb respons om status och leveranser. 

Vi erbjuder
Danubia ger dig ett omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta kollegor och kvalitativa produkter. Som säljare blir du en nyckelperson för att utveckla affären och kundrelationerna på bästa sätt.

Vad har Selim Beslioglu, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Sedan tre år tillbaka är jag delägare och driver nu företaget tillsammans med två kollegor. Vi är en liten grupp på sex personer här, vilket gör att arbetsmiljön är viktig.

Det mest stimulerande med jobbet är gemenskapen som vi har och känslan av att vara en del av ett företag som växer och utvecklas. Vi befinner oss just nu i en fas av expansion som utlovar en spännande resa framåt. En stor fördel med jobbet är den nära kommunikationen med både kunder och leverantörer. Detta skapar en miljö där vi kan bygga nära relationer och uppleva en hel del resor och spännande möten runt om i Europa.

För att lyckas i rollen som säljare behöver du vara nyfiken, ödmjuk, driven och affärsmässigt lagd, samt ha en positiv inställning. Mer än så tror jag inte behövs!"

Om rollen
Som säljare hos oss identifierar du kundens behov och föreslår de bästa lösningarna baserat på vårt utbud. Du får ett stort ansvar att tillhandahålla bästa service och omtanke om våra kunder. Vi ser att du har närvaro hos kund och din proaktivitet kommer hjälpa oss mot fortsatt framgång.

I tjänsten ingår resor inom Sverige och utomlands, vilket innebär en del övernattningar. Du utgår från vårt kontor eller ditt hemmakontor. 

Om dig
Du är en förtroendeingivande person som har lätt för att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Då du driver dina affärer självständigt behöver du vara en strukturerad person med förmåga att planera din tid effektivt samt utveckla ditt säljarbete både på kort och lång sikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och affärsmannaskap. Vi vill även att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna mot industrin. 

  • Relationsbyggare med ett starkt driv att nå uppsatta mål 
  • Lösningsorienterad med intresse för kundens utmaningar 
  • God förmåga att identifiera och utveckla affärsmöjligheter 
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande, andra språk är meriterande 
  • Goda IT-kunskaper, främst i Officepaketet 
  • B-körkort, tjänstebil ingår 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Danubia
Metaller är vår vardag metall är ett hållbart material med en mångfald, egenskaper och oändliga möjligheter. Den är formbar, har lång livslängd och kan återvinnas i praktiskt taget det oändliga. Metaller är vår vardag, men också din. Överallt möter vi metallföremål av olika kvaliteter och i varierande former. Från den lilla, blanka kavajknappen till maskiner i de riktigt stora industrikomplexen. Vi har funnits med sedan 1947 och är i dag ett starkt pålitligt företag med möjlighet att tillgodose kunders behov oavsett storlek. Hos oss möter du en välorganiserad grupp yrkesmänniskor vars engagemang bygger relationer och skapar kundtrygghet. Vårt kontor ligger i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Danubia Metallkontor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup