Hoppa till innehåll
Carrier AB logotyp

Kyltekniker

Publiceringsdatum
05 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Hos oss är kyla en konst och teknik är vår passion. Är du en tekniker som vill arbeta med likasinnade och ta itu med spännande utmaningar, är detta din chans. Kom och hjälp oss att hålla världen sval och bekväm! Hos oss får du en varierad vardag med konkurrenskraftiga förmånsprogram, flexibla arbetstider samt goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker hos oss på Carrier kommer du ha varierande uppgifter där du främst kommer arbetar inom kyla. Du kommer utföra servicejobb, installation och underhåll av våra produkter ute hos våra kunder inom industrin. Du ingår i vårt serviceteam men arbetar främst självständigt och står för den yttersta kontakten ut till våra kunder.

Du kommer också:

  • Analysera kundernas behov för att hitta nya affärsmöjligheter
  • Förbereda samt inhandla material för våra kunder
  • Säkerställa att aggregatförteckning överensstämmer på arbetsplatsen

Vad har Rabi Abrissi, kyltekniker, att säga om hur det är att jobba på Carrier AB? 

"Som kyltekniker utför jag service och underhållsarbeten, jag driftsätter och felsöker system samt förbättrar anläggningar genom att föreslå tekniska lösningar ute vid våra kunders anläggningar. Vårt jobb hos Carrier kräver att man ska vara ansvarig, strukturerad, och har en bra social förmåga.

Carrier ser till att vi jobbar säkert och tryggt genom att uppdatera vår kunskap genom utbildningar. Här har jag möjlighet att växa i arbetet och utveckla min karriär i den internationella organisation som Carrier är."

Läs mer om vad Rabi har att säga om tjänsten och företaget.

https://career.masterhelp.se/carrier

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder. Vidare tror vi även att du har:

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kunskap om installation, underhåll och reparation av kylsystem
  • Kylcertifikat 1
  • Meriterande om du har kunskaper inom el, samt styr & regler
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, tel. 0702-501429 och, Cassandra Åkerblad tel. 0720-708970.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Carrier AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup