Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Redovisningskonsult till familjär byrå i centrala Stockholm

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill bli en del av ett sammansvetsat team på en mindre redovisningsbyrå i centrala Stockholm? Här får du chansen att arbeta i en digitaliserad miljö på en byrå som har planer på att växa. Tillsammans med ambitiösa kollegor får du vara med på en spännande resa och bidra till både företagets och kundernas framgång. Om du är en kommunikativ och driven person som är redo för nya utmaningar, då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Vi söker nu en redovisningskonsult till en mindre byrå i centrala Stockholm. Byrån har funnits i några år och har ambitionen att växa - ta chansen att bli en del av ett familjärt team där du får vara med på en spännande resa. Vid första kontakt med rekryterare kommer du få reda på vilket bolag det gäller.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du tillsammans med små och mellanstora företag, främst tjänstebolag, samt föreningar. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på kundens önskemål och behov men det inkluderar ofta samtliga delar av processen. Detta innefattar både löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsfakturor, moms- och skattedeklarationer samt avstämningar men också månads- och årsbokslut med tillhörande rapport och underlag. Vidare samarbetar du med revisorer och arbetar i vissa fall med mindre löneuppdrag.

Byrån jobbar nära sina kunder och ser att det är viktigt att du är mån om att hjälpa kunden med deras ekonomiarbete ur ett helhetsperspektiv. Du förväntas finnas tillgänglig för kunden och vara en rådgivande funktion för att tillsammans kunna driva kundens ekonomiarbete framåt. Du blir en del av en digitaliserad byrå som även hjälper sina kunder i sin digitaliseringsresa.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
* Löpande redovisning, leverantörsreskontra, skattekonton, bankavstämningar
* Avstämningar av balanskonton
* Driva månads- och årsbokslut
* Sammanställa underlag och vara behjälplig för kund
* Samarbeta med revisorer
* Eventuellt hantera lön i mindre löneuppdrag

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
* Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning, med förståelse för samtliga delar i processen
* God dator-och systemvana, med fördel om du har erfarenhet av Fortnox
* Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska

För att vara framgångsrik i denna roll är du en kommunikativ person som inte räds för att ta första steget till ett samtal. Då du pratar med kunder dagligen är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Vi tror också att du är en person som ser till att saker blir gjorda och inte är rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du gillar att bidra med nya perspektiv och testar mer än gärna nya arbetssätt eller lösningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.