Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Företagsekonom sökes till familjärt bolag i norra Stockholm!

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du studerat ekonomi och erfarenhet inom kund- och/eller leverantörsreskontra och vill ta ett kliv in i en ny roll med goda utvecklingsmöjligeter? Vår kund är verksamma inom park- och vägbelysning och söker nu en flitig företagsekonom till sitt kontor. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!



Om tjänsten

Vår kund är en framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Verksamheten har utvecklats positivt och sysselsätter idag ca 70 kunniga medarbetare.

Bolaget söker nu en flitig företagsekonom till teamet på kontoret beläget i Norra Stockholm. Ekonomifunktionen består av 2 personer, där vissa delar är outsourcade externt. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation med allt ifrån leverantörs- och kundreskontra och bokföring till faktura- och kvittohantering. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt ta på sig större ansvar inom redovisning och ta sig an exempelvis årsredovisning.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via Academic Work där ambitionen är en överrekrytering om båda parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

  • En bred roll på en mindre ekonomifunktion där du får goda möjligheter att ta ansvar och utvecklas!
  • En långsiktig tjänst!


Kvalifikationer
  • Har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi, främst kund- och leverantörsreskontra
  • God förståelse för det ekonomiska flödet
  • Att kommunicera och uttrycka sig väl på svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom Office-paketet
  • God systemvana. Bolaget arbetar i Visma Business, erfarenhet inom detta är meriterande.
    För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Noggrann och god förmåga att strukturera
  • Självgående
  • Högt driv och god förmåga att ta ansvar över ditt arbete
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se