Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Processingenjör till innovativt bolag i Stenungsund

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en ambitiös och strukturerad ingenjör med en masterexamen inom kemiteknik eller relaterat område? Ser du dig själv i en roll där du ges möjlighet att bidra till hållbara framsteg som processingenjör? Se då hit! Vi söker för kunds räkning en processingenjör till ett bolag inom kemisektorn.

Om tjänsten:
Kundbolaget är ledande inom kemisektorn och arbetar kontinuerligt med innovativa förbättringar ur ett hållbarhetsperspektiv. Nu söker dem en junior processingenjör att bli en del av teamet som idag består av ca 30 personer. Processingenjörs-teamet arbetar i huvudsak med optimering av prestandan för produktionsanläggningarna inom bolaget. I din roll som processingenjör kommer du därav arbeta med felsökning och optimering samt med investeringsprojekt kopplat till säkerhet och hållbarhet. Du kommer även att tillämpa Lean och Six Sigma-metoder i ditt arbete.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
 • Arbeta med förbättringsarbeten inom hållbarhet och säkerhet.
 • Assistera under installation, drift och uppstart av olika projekt.
 • Designa och genomföra investeringsprojekt.
 • Genomföra felsökningar av produktionsanläggningar.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Besitter en masterexamen inom kemiteknik/energiteknik/reaktions kinetik eller liknande område.
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
 • Är strukturerad och initiativtagande.
 • Öppen för att resa i tjänsten om eventuella behov av det finns.
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av Lean, Six Sigma.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen som processingenjör ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Du är en driven och engagerad person som trivs i en roll där din analytiska förmåga kommer till användning!

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Stenungsund.
 • Kontaktuppgifter: Gustav Widman, gustav.widman@friday.com.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Enligt överenskommelse.
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?