Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Produktansvarig till Saab!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om kundföretaget:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. SAAB ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om tjänsten:
Som junior produktansvarig kommer du att bli en del av ett dynamiskt team om tio personer, bestående av seniora kollegor. Du kommer att ingå i ett upphandlingsteam där arbetet kommer innefatta avtalsförhandling samt medverka vid leverantörsval. Du kommer även tillsammans med systemingenjörer dokumentera de tekniska kraven för produkten samt leda, övervaka utveckling, produktion, provning och leverans-aktiviteter hos leverantören där du skall säkra kvalitet och funktioner av produkterna.

Då företaget arbetar med kunder runt om i världen kan resor i tjänsten förekomma där du får möjlighet att besöka nya spännande miljöer och platser.

Vi söker dig som:
 • Har en civilingenjörsexamen i maskinteknik, mekatronik eller motsvarande utbildning.
 • Besitter goda kunskaper inom hållfasthet, FEM och strömningslära.
 • Tycker att mekaniska utmaningar är spännande och har intresse av att arbeta hands on i systemen samtidigt som du tycker det är intressant med en bred roll som innefattar ett helhetsperspektiv.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har erfarenhet av hållfastberäkningar och FEM.
 • Tidigare har praktisk erfarenhet inom mekanik eller kylsystem.
För att trivas i rollen tror vi att du som person är engagerad, driven och strukturerad. Vi ser även att du är duktig på att kommunicera och har lätt för relationsskapande då rollen är väldigt bred och innehåller många varierande arbetsuppgifter. Du är initiativtagande och räds inte för att testa och ta dig an nya arbetsuppgifter.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?