Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Health & Safety Manager till Perstorp

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du gedigen erfarenhet av att arbeta med hälso- och säkerhetsfrågor inom petrokemi, kemi, pappersindustrin eller annan storskalig tillverkningsindustri och vill bli en del av ett väletablerat bolag som ligger i teknisk framkant? Vi söker nu en Health & Safety Manager till Perstorp.

Om tjänsten:
Perstorp är ett världsledande tillverkningsföretag för petrokemiprodukter. Bolaget finns i 26 olika länder, har 1500 anställda och tillverkningsanläggningar i Europa, Asien och Nordamerika. Sedan 2022 är Perstorp ett helägt dotterbolag till Petronas Chemicals Group Berhad.

Global Technology and Investment (GTI) arbetar med att leverera hållbara och effektiva projekt internt inom Perstorp. GTI är involverade i ca 150 projekt årligen och arbetar mot samtliga produktionsanläggningar världen över. Projekten består av investeringar i Perstorps tillverkningsanläggningar för att öka livslängden, effektivisera produktionen och/eller göra den mer hållbar.

Som Health & Safety Manager, inom GTI, kommer du ansvara för hälso- och säkerhetsfrågorna inom GTI samt i projekten som GTI genomför. Du kommer ansvara för att skapa, koordinera och följa upp aktiviteter kopplade till hälsa och säkerhet. Det är också viktigt att verka proaktivt och arbeta för ständiga förbättringar avseende hälsa- och säkerhetsfrågor. I rollen ingår även att säkerställa att aktuella lagar och förordningar efterföljs samt coacha chefer och medarbetare inom GTI i frågor rörande hälsa och säkerhet.

Vi söker dig som:
  • Har för tjänsten relevant högskole- eller civilingenjörsexamen.
  • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat arbete med hälsa- och säkerhetsfrågor från petrokemi, kemi, pappersindustrin eller annan storskalig tillverkningsindustri.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete. Rollen kräver även hög social kompetens, att du trivs i en social miljö och har lätt för att kommunicera och anpassa din kommunikation efter mottagaren.

Om anställningen:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Perstorp, Malmö eller Stenungsund.
  • Kontaktuppgifter: Gustav Widman, gustav.widman@friday.se
  • Lön: Månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?