Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Elektronikkonstruktör till SAAB!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett genuint tekniskt intresse och vill arbeta med morgondagens tekniska innovationer i ett globalt företag? Vi söker nu för Saabs räkning en elektronikkonstruktör som vill arbeta hands-on och nära produkten. Låter det här som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

OM KUNDFÖRETAGET:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM TJÄNSTEN:
Som Elektronikkonstruktör kommer du bli en del av ett team beståendeav juniora såväl som seniora ingenjörer inom hårdvaruutveckling och elektronik. Teamet arbetar med designlösningar till sensorsystem och arbetar med kraftelektronik, elektronikkonstruktion samt radiofrekvenser. I rollen kommer du att arbeta hårdvarunära med design, verifiering samt schemaläggning av kretskort. Du kommer också att få arbeta analogt med elektronisk design, det förekommer också inslag av simulering. Arbetsuppgifterna innefattar därutöver en del dokumentation i Word- och Windowsmiljö.

Vi SÖKER DIG SOM:
  • Har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, elektroteknik, kraftelektronik eller motsvarande.
  • Har ett genuint intresse för elektronik och innovativ teknik.
  • Har flertal hobbyprojekt inom hårdvarudesign eller liknande.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Utöver det kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är initiativtagande, kommunikativ och gillar att arbeta praktiskt. För att trivas i rollen tror vi att du är en nyfiken problemlösare med en god samarbetsförmåga.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningen tillkommer krav säkerhetsklassplacering vilket kan medföra krav på visst medborgarskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer vara anställd av Friday i 6-12 månader, ambitionen är att du sedan blir tillsvidareanställd hos Saab.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid.
  • Start: Omgående.
  • Placering: Göteborg.
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
  • Lön: Marknadsmässig.
För denna tjänst tillämpar vi löpande urval vilket innebär att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals - och intervjufas med kandidater. Ansök därför redan idag genom att klicka på länken nedan.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?